13:40 19.07.2016

Wizz Air восени відкриє рейси з Києва до Ганновера і Вроцлава

2 хв читати
Wizz Air восени відкриє рейси з Києва до Ганновера і Вроцлава

Wizz Air, найбільший лоукост-перевізник у Центральній і Східній Європі, запустить рейси з Києва до Ганновера (Німеччина) і Вроцлава (Польща).

Як повідомила прес-служба компанії, перельоти в цих напрямках виконуватимуться з 31 жовтня і 1 листопада двічі на тиждень щопонеділка і щоп'ятниці - до Ганновера, щовівторка і щосуботи - до Вроцлава. Квитки на нові рейси вже є у продажуі на сайті за ціною від 539 грн.

Разом з цими новими рейсами Wizz Air з Києва пропонує 12 маршрутів до шести країн.

Крім цього, група Wizz має намір відкрити нові рейси з Тузли (Боснія і Герцеговина) до Біллунна (Данія) та Берлін-Шенефельда (Німеччина), з Бухареста (Румунія) до Біллунна і Ганновера; з Вільнюса (Литва) в Гренобль (Франція); зі Скоп'є (Македонія) до Ганновера, а також з Гданська (Польща) до Гренобля.

Wizz Air, найбільший лоукост перевізник у Центральній і Східній Європі, пропонує рейси більш ніж за 420 маршрутами з 25 баз, з'єднуючи 124 напрямки в 38 країнах. Флот авіакомпанії складається з 71 літака Airbus A320 і A321.

Раніше в Україні працювала його дочірня компанія - "Візз Ейр Україна", однак її діяльність було припинено черезнизку причин, переважно комерційних.

Нещодавно генеральний директор групи Wizz Air Джозеф Вараді зазначив, що група розглядає питання розширення діяльності в Україні у зв'язку зі стабілізацією ситуації в країні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Одещині збито дві російські авіаракети - ПК "Південь"

На Одещині знищено морську міну - ВМС ЗСУ

Заступник глави МЗС України поінформував гендиректора ОЗХЗ про системні порушення РФ Конвенції про заборону хімічної зброї

Карандєєв виступає за створення заповідника на території урочища Китаїв у Голосіївському районі Києва

Бійці 79 ОДШБр під час ворожого штурму в районі Новомихайлівки знищили 8 російських мотоциклів й 1 БМП

Понад 3 тис. осіб уже отримали консультацію в Центрах рекрутингу української армії, понад 1 тис. - у процесі оформлення - Міноборони

Обвинувачення обох сторін про застосування хімічної зброї в Україні недостатньо обґрунтовані - ОЗХЗ

Унаслідок авіаудару в Комишувасі поранена людина, пошкоджені будівлі, виникла пожежа - Запорізька ОВА

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА