10:23 14.09.2015

Комбат "Слобожанщини" 2 місяці проведе в СІЗО без можливості внесення застави - Тандит

2 хв читати
Комбат "Слобожанщини" 2 місяці проведе в СІЗО без можливості внесення застави - Тандит

Суд міста Краматорська (Донецька обл.) обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 2 місяці командирові добровольчого батальйону міліції "Слобожанщина" Андрію Янголенку, повідомив радник глави СБУ Юрій Тандит.

"Суд затримав його без можливості внесення застави. Він буде в СІЗО", - сказав він по телефону в ефірі телеканалу "112.Україна" в понеділок уранці.

У неділю пізно ввечері ЗМІ з посиланням на "Новині Донбасу" повідомили, що міський суд Краматорська обрав А.Янголенку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 днів. За рішенням суду, комбат перебуватиме в слідчому ізоляторі м. Артемівська.

Як повідомлялося, в Харкові в п'ятницю, 11 вересня, був затриманий один з організаторів групи, яка готувала вбивства високопоставлених чиновників міліції, народного депутата, волонтерів і бізнесменів, керівника батальйону "Слобожанщина".

"Служба безпеки України спільно з Головною військовою прокуратурою запобігли вбивству міністра внутрішніх справ і іншим замовленим убивствам у Києві і Харкові. В результаті спецоперації правоохоронці викрили злочинну групу, яка готувала вбивства високопоставлених чиновників міліції, народного депутата, волонтерів і бізнесменів. У Харкові сьогодні затриманий один з організаторів групи - керівник батальйону "Слобожанщина", - йдеться в повідомленні прес-центру СБУ в п'ятницю.

Командиром спеціального батальйону патрульної служби міліції "Слобожанщина" є Андрій Янголенко.

Батальйон патрульної служби міліції особливого призначення "Слобожанщина" створено в Харкові квітні 2014 року. У червні батальйон був відправлений до зони АТО, де ніс службу біля адмінкордонів Донецької та Луганської областей. Від січня 2015 також брав участь в охороні об'єктів і патрулюванні Харкова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА