15:03 24.01.2015

Директора Луганської філії Концерну РРТ, який організував трансляцію сепаратистського телеканалу "ЛНР", звільнено - голова ОДА

1 хв читати
Директора Луганської філії Концерну РРТ, який організував трансляцію сепаратистського телеканалу "ЛНР", звільнено - голова ОДА

Директора Луганської філії Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (РРТ) Володимира Улезька, що організував у Луганську трансляцію сепаратистського телеканалу "Луганськ-24" (на частоті колишнього обласного телебачення) і російських пропагандистських каналів звільнено, повідомляє голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

"Замість того, щоб переїхати з окупованого Луганська на контрольовану Україною територію і забезпечити трансляцію українських телеканалів у прифронтових селах (на те, що тут неможливо подивитися українське телебачення, мені неодноразово скаржилися місцеві жителі), директор Луганської філії Концерну РРТ Володимир Улезько фіктивно перереєстрував переїзд підприємства до Лисичанська, а сам із персоналом та бухгалтерією залишився в Луганську", - цитує Г.Москаля його прес-служба.

За його інформацією, В.Улезько організував у Луганську трансляцію сепаратистського телеканалу "Луганськ-24" (виходить на частоті колишнього обласного телебачення), а також російських пропагандистських каналів і обслуговує передавачі, які подають сигнал зокрема на контрольовану Україною територію.

"Мої неодноразові вимоги приїхати в Сєверодонецьк Улезько ігнорував. Він відверто працює на сепаратистів, влаштував проти України інформаційну диверсію і при цьому досі отримував українську зарплату, оскільки офіційно ніби працював в Лисичанську. Цього тижня, після мого звернення, В.Улезька нарешті звільнили з посади", - повідомив Г.Москаль.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ГУР про навчання РФ: Ядерний шантаж - стабільна практика режиму Путіна

Унаслідок нічних авіаударів по Золочеву Харківської області постраждали три людини - прокуратура

У Голосіївському районі Києва знайдено російську ракету Х-69, її бойову частину знешкоджено

ППО збила ракету над Дніпропетровщиною - голова області

Кулеба: Якщо ми хочемо зберегти мир у Європі, ми маємо перейти до європейської економіки й промисловості воєнного часу

Найближчі дні в Україні будуть теплими, вночі в середу місцями заморозки

Боррель зазначає, що українські компанії мають виробляти більше озброєння в Україні за підтримки європейських

Реєстрація для участі у вступних іспитах до магістратури стартує 7 травня і триватиме до 29 травня

В Україні без світла майже 500 населених пунктів - "Укренерго"

Понад 400 тис. споживачів одночасно залишалися без світла на Сумщині через нічний удар РФ - Міненерго

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА