17:09 10.11.2014

"Перший національний" не продовжить угоди із "Студією Шустера" після 31 грудня - директор каналу

1 хв читати
"Перший національний" не продовжить угоди із "Студією Шустера" після 31 грудня - директор каналу

"Перший національний" не подовжуватиме угоду із "Студією Савіка Шустера", термін якої завершується 31 грудня, повідомив керівник каналу Зураб Аласанія Інтернет-виданню "Українська правда".

З.Аласанія вважає програму "Шустер Live" неприйнятною на громадському телебаченні України: "Це більше "шоу", ніж "ток". Я там не бачу багато сенсів. Я бачу політиків, які просто змагаються в піарі. Це перше й найголовніше. Щодо частоти появи деяких персон - у цьому теж є питання, але на них я відповісти не можу. Я просто бачу, що там з'являються ті, хто потріб ен, можливо, студії та самим політикам, а не людям. Це вже етичне питання".

Керівник каналу додав, що питання непродовження угоди із С.Шустером обговорювалося ще п’ять місяців тому.

В одно час, за його словами, "Перший національний" має намір створити політичне ток-шоу власного виробництва, яке плану ють запустити в лютому. Нині триває робота над створенням його формату. Планується, що присутні у студії глядачі не голосуватимуть під час передачі, а братимуть у ній активну участь, ставлячи запитання.

Крім того, програму транслюватимуть по телебаченню, в Інтернеті й на радіо. При цьому кожен потік буде цілком автономним, зі своїми ведучими та взаємодією з аудиторією.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА