11:21 21.10.2014

Москаль: Проведення виборів у деяких населених пунктах Луганщини є небезпечним для життя

1 хв читати
Москаль: Проведення виборів у деяких населених пунктах Луганщини є небезпечним для життя

Губернатор Луганської області Геннадій Москаль звернувся до окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу № 114 (Станично-Луганський, Новоайдарський р-н) із проханням розглянути можливість проведення виборів 26 жовтня на зазначених територіях через регулярний обстріл і проникнення туди розвідувально-диверсійних груп.

"Моє звернення є рекомендаційним. Проте наголошую, що в разі ухвалення окружною виборчою комісією рішення щодо проведення виборів уся відповідальність за можливі негативні наслідки ляже на ОВК. До нас постійно надходить інформація про підготовку збройних провокацій бойовиками "ЛНР" у прифронтових населених пунктах під час виборів. Вважаю, що жоден депутатський мандат не вартує життя або здоров'я людей. Вибори в 114-му окрузі відбудуться й без голосування на зазначених територіях", - наводить слова Г.Москаля його прес-служба у вівторок.

Аналогічне звернення губернатор направив і до окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу №112 щодо можливості проведення голосування 26 жовтня в селах Тошківка, Новотошківка й Нижньому Попаснянсього району. Ці села також перебувають на лінії бойових зіткнень.

19 жовтня Г.Москаль звернувся до глави ЦВК Михайла Охендовсько з проханням перенести вибори в окрузі №104 (основа 104-го мажоритарного округу - Артемівський район Луганська) на якийсь час після закінчення АТО, оскільки "на жодній із виборчих дільниць одномандатного виборчого округу № 104 голосування на позачергових виборах народних депутатів України провести неможливо".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Mercedes-Benz заявляє, що Міністерство юстиції США завершило розслідування скандалу з викидами дизельних двигунів

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА