14:46 14.10.2014

Фонд Ахметова доставить на Донбас до кінця жовтня 20 тис. дитячих наборів

2 хв читати
Фонд Ахметова доставить на Донбас до кінця жовтня 20 тис. дитячих наборів

Із Дніпропетровська до Маріуполя в понеділок виїхала чергова колона вантажних машин із продуктовими, дитячими та гігієнічними наборами в рамках гуманітарної рейсу Ріната Ахметова, повідомляє прес-служба гуманітарного штабу "Допоможемо".

Ще одна колона машин вирушить на Донбас у вівторок.

"Загальний обсяг допомоги, який цього тижня доставить гуманітарний штаб "Допоможемо" при фонді Р.Ахметова, становить 1100 тонн, зокрема 98 тис. наборів із продуктами харчування, а також 5 тис. дитячих наборів", - наголошується в повідомленні .

Загалом до кінця жовтня в Донецьку та Луганську область планують доставити 20 тис. дитячих наборів для дітей віком до двох років. Це закриє 50% потреби регіону в дитячому харчуванні і в засобах гігієни. До складу набору входять молочні каші, дитячі овочеві та фруктові пюре, дитячі соки та суміші, підгузки.

"Гуманітарну допомогу, яку доставлять сьогодні-завтра до Маріуполя, силами волонтерів буде розвантажено, розфасовано в набори і менш габаритним транспортом доставлено переселенцям до місць компактного проживання, а також до звільнених міст і в зону АТО. Основну частину продуктових наборів - 80 тис. шт . - буде відправлено в Донецьк. Також продуктові набори отримають найбільш незахищені категорії жителів Амвросіївки, Старобешевого, а також зареєстровані переселенці в Маріуполі, Вугледарі, Селідовому, Новогродівці", - наголосили в прес-службі.

Загалом у рамках гуманітарного рейсу Р.Ахметова на Донбас буде доставлено понад 10 тис. тонн гуманітарної допомоги. До населених пунктів Донецької та Луганської областей вже завезено близько 6 тис. тонн продуктів, дитячого харчування, засобів гігієни.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА