09:22 19.08.2014

Перша партія гуманітарної допомоги жителям сходу України від Ахметова почне формуватися 19 серпня

1 хв читати
Перша партія гуманітарної допомоги жителям сходу України від Ахметова почне формуватися 19 серпня

Першу автоколону гуманітарної допомоги для жителів Донецької і Луганської областей за ініціативою гуманітарного штабу "Допоможемо" при фонді Ріната Ахметова почнуть формувати у вівторок, 19 серпня.

Як повідомляє координаційний інформаційний центр гуманітарного штабу "Допоможемо", до кінця тижня ешелон вирушить до Маріуполя, де гуманітарний вантаж буде розфасовано волонтерами і передано для подальшого поширення до міст зі складною гуманітарною ситуацією.

До складу першого ешелону гуманітарного рейсу Р.Ахметова входить понад 2000 тонн гуманітарної допомоги (200 тис. штук продуктових наборів, призначених для жителів Донецької і Луганської областей). Набори мають покрити потребу в продуктах на два тижні. До їх складу входять цукор, крупи, борошно, чай, соки, консерви та макаронні вироби.

У повідомленні також зазначається, що для мешканців визволених міст, в яких масово проживають переселенці (Маріуполь, Святогірськ, Курахове, Добропілля, Щастя), а також для інших компактних місць проживання переселенців, будуть передані гігієнічні набори в кількості 10 тис. шт., що покриє потреби на один місяць для сім'ї з трьох осіб. Також сім'ї у звільнених містах і переселенці з дітьми отримають дитячі набори (дитяче харчування, підгузки) в кількості 5000 шт.

Загалом Р.Ахметов доручив гуманітарному штабу доправити в Донецьку і Луганську області гуманітарний вантаж в обсязі не менше 10 тис. тонн.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА