17:12 21.07.2014

У Горлівці через бої не ходить міський електротранспорт, пошкоджені лінії електропередач, є проблеми з мобільним зв'язком - міськрада

2 хв читати
У Горлівці через бої не ходить міський електротранспорт, пошкоджені лінії електропередач, є проблеми з мобільним зв'язком - міськрада

На підступах до Горлівці в понеділок точаться бойові дії, у зв'язку з чим пошкоджено деякі системи життєзабезпечення, повідомляє прес-служба Горлівської міськради.

"Біля станції "Майорська" пошкоджені лінії електропередач, що забезпечують електроенергією насосні станції 3-го підйому каналу "Сіверський Донець - Донбас". Пошкоджено 3 нитки і самого каналу "Сіверський Донець - Донбас". Наразі роботу каналу після 3-го підйому зупинено. Для проведення ремонту виготовляються спеціальні обичайки, розпочати відновлення заплановано завтра. Тому водопостачання раніше здійснюється в скороченому режимі: гарантована подача питної води з 06.00 до 09.00, а також із 18.00 до 21.00", - зазначили в прес-службі.

За інформацією міської влади, також знеструмлені лінії електропередач у селищі Бессарабка, однак завдяки оперативному втручанню міських служб вони частково відновлені.

У населеному пункті зафіксовано пошкодження шибок у церкві, а також незначні пошкодження житлових будинків. Знеструмлено дві лінії, що подають електроенергію селищу Глибока. "За умови гарантування безпеки при виконанні роботи аварійні бригади готові виїхати для відновлення ліній", - зазначили в міськраді.

Крім того, в середині дня було знеструмлено тягову підстанцію трамвайно-тролейбусного управління, у зв'язку з чим рух електротранспорту в місті призупинено.

У міськраді також повідомили, що під час перебування на дачній ділянці в районі шахти ім. Гагаріна один житель міста дістав осколкове поранення, йому надано необхідну медичну допомогу.

Міська влада зазначає і суттєві перебої в роботі мобільного зв'язку на території Горлівки.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У регіонах РФ, які можуть бути вразливими для українських БПЛА, скасували паради до 9 травня - британська розвідка

Унаслідок підриву гранати в Києві вночі постраждали двоє людей - поліція

Росіяни скинули 11 КАБ на правобережну частину Херсонської області - ОВА

Через обстріли РФ понад 260 абонентів у Миколаївській і Харківській областях залишилися без газу

Держприкордонслужба з наближенням Великодня фіксує чистий приплив в Україну

Заблоковано понад 2500 вебсайтів з азартними іграми - Офіс генпрокурора

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА