13:37 17.03.2014

Посадові особи Київського зоопарку привласнили 200 тис. грн, виділених на будівництво "Пташника" - прокуратура

1 хв читати
Посадові особи Київського зоопарку привласнили 200 тис. грн, виділених на будівництво "Пташника" - прокуратура

Прокуратура Шевченківського району Києва розпочала кримінальне провадження стосовно службових осіб Київського зоологічного парку за фактом розтрати та привласнення понад 200 тис. грн бюджетних коштів, виділених на будівництво експозиції "Пташник".

"Прокурорська перевірка встановила, що в період із 1 січня 2012 року до 1 жовтня 2013 р. посадові особи Київського зоологічного парку безпідставно перерахували на рахунки приватних підприємств 94 тис. грн за нібито виконані ремонтно-будівельні роботи зі створення об'єкта виставкового павільйону для рідкісних птахів. Крім того, ще близько 106 тис. грн дирекція зоопарку необґрунтовано витратила на утримання філії служби замовника", - йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Шевченківського району столиці.

За інформацією прокуратури, внаслідок таких дій державі завдано збитків на суму понад 200 тис. грн.

Відомості про вчинення кримінального злочину внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) і ч. 1 ст. 366 (службове підроблення).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА