08:46 21.11.2013

Зміни до Податкового кодексу, що забороняють перевірки на підставі анонімок, передано на доопрацювання до комітету ВР

1 хв читати

Профільний комітет Верховної Ради підготує до повторного першого читання зміни до Податкового кодексу України, що заборонять проведення будь-яких перевірок податковими органами на підставі анонімних заяв.

Народні депутати відправили до комітету з питань податкової та митної політики законопроект про внесення змін до Податкового кодексу України, що впорядковують проведення перевірок (законопроект підготовлено депутатом з фракції Партії регіонів України Григорієм Смітюхом).

Законопроект пропонує запровадити заборону на проведення перевірок податковими органами на підставі анонімних заяв, скарг та інших звернень, а також іншої необґрунтованої інформації.

Згідно з документом також запропоновано встановити, що документальні та позапланові перевірки можуть проводиться у разі отримання не "будь-якої, а лише обґрунтованої інформації щодо ухиляння від оподаткування виплаченої заробітної плати".

Крім того, законопроект пропонує внести зміни до Податкового кодексу України, що передбачають, що платники податків-виробники промислової та сільськогосподарської продукції, які протягом останніх п'яти років не скоротили обсягів виробництва основної продукції і зберегли робочі місця, збільшують суми сплачуваних ними податків і зборів, своєчасно роблять розрахунок із державними та місцевими бюджетами, вносять до план-графіку перевірки не частіше, ніж раз на п'ять календарних років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ексмера Балаклії, підозрюваного в держзраді, судитимуть заочно - прокуратура

Кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 55, ситуація в районі Липців контрольована - Генштаб ЗСУ

Через обстріл у с. Іванівці поранений місцевий житель - Херсонська ОВА

Стефанчук обіцяє знайти компроміс щодо внесення до порядку денного парламенту законопроєкту про заборону діяльності релігійних організацій, пов'язаних із Росією

Агресор завдав ракетного удару по виробничій інфраструктурі Конотопа - Сумська ОВА

Ніхто не ставить під сумнів легітимність української влади - Порошенко

У засіданні ВР оголошено перерву - Железняк

Макрон вирушить до Нової Каледонії на тлі заворушень, які там не вщухають

Зеленський запросив президента Анголи Лоренсу взяти участь у Саміті миру, а також відвідати Україну

Покровськ залишається оперативною метою російських військ, попри відкриття нового фронту на Харківщині - британська розвідка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА