19:17 06.08.2013

Азаров доручив надати допомогу постраждалим у Горлівці та висловив співчуття сім'ям загиблих

1 хв читати
Азаров доручив надати допомогу постраждалим у Горлівці та висловив співчуття сім'ям загиблих

Прем'єр-міністр України Микола Азаров висловив співчуття сім'ям загиблих унаслідок аварії на заводі №1 ПАТ "Концерн Стирол" (Горлівка Донецької обл.) і розпорядився надати допомогу сім'ям загиблих і постраждалих.

Як повідомляє департамент інформації та комунікацій із громадськістю секретаріату Кабміну у вівторок увечері, глава уряду доручив виділити кошти для надання матеріальної допомоги сім'ям загиблих і постраждалих.

Водночас М.Азаров дав доручення міністру охорони здоров'я Раїсі Богатирьовій забезпечити всю необхідну медичну допомогу постраждалим унаслідок цієї надзвичайної події.

Як повідомлялося, близько 14.00 вівторка на заводі №1 ПАТ "Концерн Стирол" (Горлівка Донецької обл.) сталася аварія, внаслідок якої загинули п’ятеро людей, ще 20 постраждали. За попередніми даними, викид газу стався через розрив аміакопроводу.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі ДСНС, "на території концерну в цеху під час ремонтних робіт на колекторі теплого аміаку стався удар із викидом аміаку".

Концерн "Стирол" - один із найбільших вітчизняних виробників хімічної продукції. Ostchem - керуюча компанія, яка координує стратегію шести підприємств азотної хімії, що належать Group DF Дмитра Фірташа, чотири з яких розташовані в Україні: концерн "Стирол", "Сєверодонецьке об'єднання "Азот", черкаський "Азот", "Рівнеазот".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА