09:57 25.07.2013

Ідеолога FEMEN по-звірячому побили співробітники спецслужб, стверджують у русі

2 хв читати
Ідеолога FEMEN по-звірячому побили співробітники спецслужб, стверджують у русі

Одного з ідеологів жіночого руху FEMEN Віктора Святського жорстоко побили ввечері 24 липня біля офісу організації в Києві, заявляють у русі, зазначивши, що діяли працівники спецслужб.

Як повідомляється в прес-релізі руху, В.Святського побили в період з 22.00 до 23.00 у районі вулиці Михайлівської, на якій розташований київський офіс FEMEN, працівники спецслужб, при цьому в організації "підозрюють не тільки СБУ, а й ФСБ і КДБ".

У FEMEN стверджують, що особи, які били В.Святського, погрожували аналогічною розправою активісткам руху "в разі спроб перешкодити майбутнім масовим гулянням пострадянських диктаторів з нагоди річниці Хрещення Русі протестами жіночого руху".

"Із розбитим обличчям, підозрою на перелом нижньої щелепи, вибитими зубами, великою втратою крові Віктора доправили до лікарні машиною швидкої допомоги... Нічого з матеріальних цінностей вкрадено не було, і стиль побиття кастетом не схожий на спортсменів-гопників", - наголошується в повідомленні.

В організації також заявляють, що останніми днями, перед візитом до України президента Росії Володимира Путіна та глави РПЦ патріарха Кирила з нагоди ювілею Хрещення Русі, "співробітники спецслужб безперервно переслідували не відомих широкій публіці чоловіків - працівників FEMEN", зокрема, "попередні бесіди" було проведено з дизайнером і програмістом руху.

Крім того, за твердженням руху, лідер FEMEN Ганна Гуцол і активістка Олександра Шевченко особисто спостерігали стеження за собою.

"Жіночий рух FEMEN впевнено заявляє, що сьогоднішній замах на вбивство близького до організації політолога є виключно бандитсько-державним актом залякування активісток напередодні священного зльоту пострадянських диктаторів", - наголошується в повідомленні.

Агентство "Інтерфакс-Україна" не має офіційного підтвердження цієї інформації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА