14:08 13.05.2013

"Беркут" затримав екс-майора Держохорони Мельниченка в Києві, повідомляє організація "Наступ"

2 хв читати
"Беркут" затримав екс-майора Держохорони Мельниченка в Києві, повідомляє організація "Наступ"

Співробітники підрозділу "Беркут" у понеділок перед будівлею Київського окружного адміністративного суду затримали екс-майора Управління державної охорони Миколу Мельниченка, повідомляє прес-служба громадської організації "Наступ".

За даними прес-служби, як тільки М.Мельниченко вийшов із будівлі, йому скрутили руки й кинули на землю.

У прес-службі нагадали, що в понеділок уранці будівлю суду пікетували активісти, вимагаючи пояснити причини відмови в реєстрації кандидатом у мери Василькова (Київська обл.) колишнього мера Валерія Поповича.

М.Мельниченко є довіреною особою В.Поповича в частині надання йому юридичної допомоги, а в ніч на 11 травня екс-майор Управління державної охорони М.Мельниченко заблокував у кімнаті голову та секретаря Васильківського територіального виборчкому.

Також у прес-службі "Наступ" повідомили, що співробітники підрозділу "Беркут" повністю заблокували вхід до будівлі Київського адмінсуду, а на десятий поверх не пускають журналістів. Окрім цього, в прес-службі повідомили, що в приміщенні відбуваються сутички між беркутівцями та активістами. "Тільки що з будівлі винесли пораненого активіста", - зазначено в повідомленні.

Як повідомлялося, опозиція звинуватила владу в реєстрації підставного кандидата в мери Василькова від партії "УДАР" Ольги Змаєвої й заявила, що єдиним погодженим кандидатом від опозиції на виборах мера Василькова є С.Сабов. При цьому в партії пояснили, що напередодні виборів у Василькові в місцевому осередку партії відбулися кадрові зміни, про що було повідомлено територіальні органи юстиції, проте рішення щодо перереєстрації місцевої організації партії свідомо затягувалося, щоб створити юридичну колізію й таким чином забезпечити існування в місті Василькові "клона" партії "УДАР".

У Партії регіонів назвали заяву про їх причетність до відмови в реєстрації С.Сабова кандидатом у мери Василькова спланованою провокацією та заявили, що від партії "УДАР" на вибори "було подано одночасно два пакети документів - на С.Сабова та О.Змаєву", а, згідно із законом про місцеві вибори, заяву про висунення кандидата має підписати голова місцевої організації партії "УДАР", якою є Ольга Тягун, що підписала надані О.Змаєвою документи. Інших же звернень до реєстраційної служби з питання реєстрації змін керівництва місцевого "УДАРу" не надходило

Позачергові вибори васильківського міського голови мають відбутися 2 червня 2013 року. Політичні партії "УДАР Віталія Кличка", ВО "Батьківщина" та ВО "Свобода" узгодили кандидатуру С.Сабова як єдиного кандидата від опозиційних сил.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РФ вночі атакувала "шахедами" Дніпропетровську область, пошкоджено багатоповерхівку, виникли пожежі

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

Сили оборони за добу завдали авіаударів по семи районах розташування противника, засобами ППО знищено одну ракету Х-59/69

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА