16:51 29.01.2013

Пукач вважає, що разом із ним має бути засуджено Кучму та Литвина

2 хв читати
Пукач вважає, що разом із ним має бути засуджено Кучму та Литвина

Екс-начальник департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексій Пукач, засуджений судом до довічного ув'язнення за вбивство журналіста Георгія Гонгадзе, вважає, що з ним має бути засуджено другого президента України (1995-2005 рр.) Леоніда Кучму та екс-спікера Верховної Ради Володимира Литвина.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна" у вівторок, після оголошення вироку головуючий суддя Андрій Мельник запитав в О.Пукача, чи зрозумілий йому вирок, на що той відповів: "Мені вирок буде зрозумілий, коли зі мною сидітимуть Кучма та Литвин".

Раніше представник інтересів удови журналіста Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко заявила, що прізвища Л.Кучми та В.Литвина не фігурують у вироку О.Пукачу, текст якого Печерський райсуд Києва оголосив у вівторок.

"Вирок написано дуже ретельно, проте суд забув повторити одне зі свідчень Пукача, де він, окрім прізвища Кравченка (екс-глава МВС - ІФ), називав Литвина та Кучму. Я думаю, наприкінці ми побачимо, що суд скаже, що всі вказівки давав Кравченко, і на цьому всі нитки до замовників обірвуться", - заявила вона, передає "5 канал".

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва у вівторок засудив до довічного ув’язнення О.Пукача, визнавши його винним у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе.

Також, за рішенням суду, екс-начальника департаменту зовнішнього спостереження МВС України О.Пукача позбавлено звання генерал-лейтенанта, а також зобов'язано виплатити дружині вбитого журналіста Георгія Гонгадзе Мирославі 500 тис. грн, а журналісту Олексію Подольському - 100 тис. грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА