12:59 16.01.2013

Нове суспільно-політичне ток-шоу з ведучою Ганною Безулик стартує на "Інтері" 25 січня

1 хв читати

Нове суспільно-політичне ток-шоу "Справедливість" із відомою українською ведучою Ганною Безулик вийде в ефір на телеканалі "Інтер" 25 січня.

"Інтер" уперше в Україні запускає не просто розважальне ток-шоу, а власний дебатний формат, створений за світовими демократичними стандартами, який передбачає та гарантує рівність учасників від влади та опозиції", - йдеться в прес-релізі телеканалу "Інтер".

Основна мета ток-шоу - не лише розмова, а й конкретні пропозиції від політиків і з боку влади, і з боку опозиції, а також від експертів щодо вирішення проблем країни.

"Новий проект телеканалу "Інтер" дасть можливість дискусії на принципово іншому рівні, коли політики фактично перейматимуть на себе зобов'язання щодо конкретних політичних кроків", - наголошують на телеканалі.

Формат проекту передбачає можливість присутності в ефірі не лише політиків, а й провідних незалежних експертів і журналістів. Крім того, програма дасть змогу робити реальні соціологічні вимірювання поглядів українців за допомогою залучення до співпраці Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).

Як відомо, щоп'ятниці на телеканалі "Інтер" протягом близько трьох років виходило ток-шоу "Велика політика з Євгеном Кисельовим". Наприкінці 2012 року в ЗМІ з'явилася інформація, що Є.Кисельов може залишити "Інтер" за ініціативою власника каналу Валерія Хорошковського.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА