13:07 25.10.2012

Під ім'ям Развозжаєва в Україні могла перебувати інша людина, допускають у Партії регіонів

2 хв читати
Під ім'ям Развозжаєва в Україні могла перебувати інша людина, допускають у Партії регіонів

Народний депутат від Партії регіонів Василь Грицак допускає, що в Києві міг бути чоловік з підробленими документами на ім'я Леоніда Развозжаєва.

В інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" депутат відмовився коментувати ситуацію навколо російського опозиціонера через відсутність повноти інформації про нього.

"Я не знаю, чи був цей чоловік в Україні. Прикордонна служба говорить, що він законно виїхав, в'їхав і виїхав. А чому я не повинен довіряти нашій прикордонній службі?", - сказав він.

Водночас він наголосив: "Якщо він був у Києві, це був спільник за його документами. Все могло бути".

При цьому В.Грицак зазначив, що з коментарів представника УВКБ ООН у ЗМІ він не почув конкретики про те, чи був Л.Развозжаєв у Києві. "Я не знаю, хто такий Развозжаєв. Уперше почув його ім'я у зв'язку з цим інцидентом. Я не знаю, чим ця людина займалася в Москві, Росії, Україні, Польщі, Голландії, США чи Бразилії. Поняття не маю", - резюмував він.

Коментуючи висловлювання народного депутата, колишнього заступника глави Служби безпеки України Геннадія Москаля про те, що в Україні "постійно хтось когось викрадає", "у нас не Україна, а прохідний двір, тут можеш вийти на вулицю, і тебе парагвайська розвідка вкраде в невідомому напрямку", В.Грицак зауважив, що коментарі цього депутата з різного приводу "неадекватні". "Мене точка зору Москаля взагалі не цікавить, тому що останнім часом (вона - ІФ) якась неадекватна", - сказав В.Грицак.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА