13:20 11.10.2012

Рада мiнiстрiв закордонних справ ГУАМ сподiвається на подальшу плiдну спiвпрацю в рамках органiзацiї

1 хв читати

Рада мiнiстрiв закордонних справ ГУАМ у середу провела позачергове засiдання в Києвi з нагоди 15-ї рiчницi заснування органiзацiї.

"Рада мiнiстрiв закордонних справ наголосила, що ГУАМ вiдiграє велику роль у контекстi розвитку регiональної взаємодiї, та висловила сподiвання на подальшу плiдну спiвпрацю в рамках ГУАМ", - повiдомляє прес-служба органiзацiї.

На засiданнi було прийнято комюнiке, приурочене до 15-ї рiчницi заснування Органiзацiї за демократiю та економiчний розвиток - ГУАМ.

У засiданнi взяли участь заступник мiнiстра закордонних справ Грузiї Давид Джалаганiя, мiнiстр закордонних справ i європейської iнтеграцiї Молдови Юрiй Лянке, мiнiстр закордонних справ України Костянтин Грищенко, генеральний секретар ГУАМ Валерiй Чечелашвiлi. Головував мiнiстр закордонних справ Азербайджану Ельмар Мамедьяров.

У засiданнi також узяли участь посли держав - традицiйних партнерiв ГУАМ - США та Японiї, а також глава делегацiї Європейської Комiсiї в Українi.

Органiзацiю за демократiю та економiчний розвиток (ГУАМ) створили в 1997 роцi Грузiя, Україна, Азербайджан i Молдова (з 1999-го по 2005 рiк до органiзацiї також входив Узбекистан).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував Норвегії за рішення збільшити підтримку України на $600 млн

У центрах рекрутингу української армії повістки не вручатимуть - Міноборони

На Дніпропетровщині внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені три кафе, шість приватних будинків - голова ОВА

"Ліси України" навесні 2024р. виконали план посадки лісів на 102%

ВР пропонують зрівняти у правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни - законопроєкт

Шмигаль про розблокування вантажопотоку на українсько-польському кордоні: сподіваємося, ми перегорнули цю сторінку у відносинах із Польщею

Керівника угруповання з переправлення ухилянтів за кордон екстрадовано з Болгарії

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Латвія передасть Україні новий пакет військової допомоги, який допоможе поліпшити ППО - прем'єр

У Києві відкрили перший центр рекрутингу української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА