15:39 27.03.2018

McDonald's у 2018 р. упровадить в Україні послугу обслуговування столиків

3 хв читати
McDonald's у 2018 р. упровадить в Україні послугу обслуговування столиків

Підприємство з іноземними інвестиціями (ПІІ) "МакДональдз Юкрейн Лтд." (Київ), що розвиває в Україні американську мережу ресторанів швидкого харчування McDonald's, планує у 2018 році вперше впровадити в нових ресторанах опцію подання персоналом замовлення до столика.

"До кінця 2018 року 12 закладів McDonald's запропонують досвід майбутнього, з них чотири - це нові ресторани, які відразу матимуть новий формат. Іще вісім - це заклади, які вже працюють і будуть переобладнані", - повідомив генеральний директор "МакДональдз Юкрейн" Гжегож Хмелярський на прес-конференції у вівторок.

Він пояснив, що новий формат ресторанів передбачає впровадження опції подання персоналом замовлення до столика.

"Обслуговування за столиками - це революція в McDonald's, оскільки McDonald's завжди був закладом самообслуговування. У McDonald's із досвідом майбутнього відвідувач замовляє страви на касі, а потім очікує замовлення за столиком. Співробітник ідентифікує користувача за допомогою спеціального пристрою і приносить йому страви", - зазначено в прес-релізі компанії.

Як уточнив Г.Хмелярський, відкриття першого ресторану з послугою обслуговування столиків планується в червні цього року, проте локацію об'єкта поки що не розголошують.

Крім того, обов'язковим елементом нових ресторанів McDonald's стануть термінали самообслуговування, за допомогою яких відвідувачі зможуть зробити замовлення і оплатити його за допомогою картки або готівкою на касі, а потім забрати страви в зоні видачі.

За підсумками 2017 року мережа збільшила інвестиції в розвиток у країні на 22% - до 330 млн грн.

"У 2017 році компанія відкрила чотири нові ресторани (три - в Києві, один - у Запоріжжі) та реконструювала п'ять ресторанів (два - в Харкові, два - в Одесі й один - у Дніпрі). Загальна сума інвестицій у розвиток мережі в 2017 році становила майже 330 млн грн. Компанія створила понад 400 нових робочих місць", - розповів Г.Хмелярський.

За його даними, загалом ресторани McDonald's в Україні в 2017 році відвідали близько 100 млн відвідувачів, що майже на 9% більше, ніж у 2016 році.

За словами Г.Хмелярського, мережа минулого року збільшила власну частку ринку на 1,2%, досягнувши показника у 12%, і наразі займає лідируючу позицію.

Перший заклад McDonald's у країні було відкрито 24 травня 1997 року Києві. Розвитком мережі займається ПІІ "МакДональдз Юкрейн Лтд.".

Мережа ресторанів McDonald's в Україні обслуговує близько 350 тис. відвідувачів щодня. Штат співробітників мережі в країні налічує близько 7,5 тис. осіб. У 2016 році ресторани McDonalds в Україні відвідали близько 85 млн осіб.

Згідно з даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, учасниками ПІІ є Golden Arches European Holdings B.V. (99,975%, Амстердам, Нідерланди) і Global Restaurant Operations Of Ireland Limited (0,025%, Дублін, Ірландія).

Статутний капітал ПІІ "МакДональдз Юкрейн Лтд." на 9 листопада 2017 року становив 789,575 млн грн.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Нафтогаз" упровадив внутрішній регламент REMIT

"Київтеплоенерго" поміняло на Солом'янці пошкоджену ділянку тепломережі під залізничними коліями без перекриття руху

IFC має намір профінансувати будівництво "Галнафтогазом" ВЕС 150 МВт

DFC і Proparco мають намір надати по $50 млн ЄБРР у 2025 р. для покриття ризиків із торговельного фінансування України

НАБУ направило до суду справу про завдання збитків ДП "Укрспирт" на 55 млн грн

"Укрнафта" планує побудувати у 2024 р. ще близько 100 МВт газової генерації

"Метінвест" має стратегію переходу до виробництва "зеленої" сталі, є проєкти з нарощування випуску окатишів DRI - CСO

НБУ очікувано знизив облікову ставку до 13%

"Енергоатом" найближчими днями виведе в плановий ремонт енергоблок 1000 МВт

"Київтеплоенерго" придбає 15 когенераційних установок сумарною потужністю 60,5 МВт за 1,125 млрд грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА