11:36 29.04.2022

"Укрпошта" відновлює роботу стаціонарних відділень у Бучі, Бородянці, Макарівському, Бучанському та Вишгородському районах

1 хв читати
"Укрпошта" відновлює роботу стаціонарних відділень у Бучі, Бородянці, Макарівському, Бучанському та Вишгородському районах

"Укрпошта" відновлює роботу стаціонарних відділень у низці районів Київської області, зазначається у повідомленні на сайті компанії у п'ятницю.

З 29 квітня відкрилися стаціонарні відділення "Укрпошти" у Бучі та Бородянці, з 3 травня стаціонарні відділення будуть відкриті у Бучанському, Іванківському, Бородянському, Вишгородському та Макарівському районах.

Загалом, за даними компанії, у Київській області працює 581 стаціонарне та пересувне відділення "Укрпошти".

"Дещо складніша ситуація в Ірпені - тут не залишилося жодного вцілілого відділення. Ми або їх відновимо, або разом із місцевою владою якнайшвидше знайдемо потрібні приміщення. А поки що надаємо пенсії, соцдопомогу та надаємо інші послуги пересувними відділеннями", - наведено у повідомленні слова генерального директора "Укрпошти" Ігоря Смілянського.

Із 3 травня у Бучанському районі відновлюють свою роботу 12 стаціонарних відділень; у Вишгородському районі відновлюють свою роботу 15 стаціонарних відділень; в Іванківському районі відновлює свою роботу одне стаціонарне відділення; у Бородянському районі відновлюють свою роботу чотири стаціонарні відділення; у Макарівському районі відновлюють свою роботу три стаціонарні відділення.

Обслуговування клієнтів інших відділень Макарівського, Бородянського, Іванківського, Поліського та Вишгородського районів здійснюють пересувні відділення.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА