12:03 31.12.2012

Курченко обговорив із Маркевичем перспективу розвитку "Металіста"

3 хв читати
Курченко обговорив із Маркевичем перспективу розвитку "Металіста"

Новий власник ФК "Металіст" (Харків) Сергій Курченко обговорив із головним тренером команди Мироном Маркевичем і менеджментом клубу завдання з його розвитку на найближчу перспективу.

Як повідомляє офіційний сайт "Металіста", зустріч відбулася в неділю в Києві в офісі групи компаній "Газ України".

"Усі учасники зустрічі погодилися, що стабільна "бронза" чемпіонату України - це досягнення, на якому можна зупинятися. Новий власник команди пообіцяв, що найближчим часом команду чекає ще більш вражаючий прогрес. Тренеру й адміністраторам команди було обіцяно продовження співпраці відповідно до контрактів, а також поступове збільшення винагороди гравцям і вдосконалення тренувальної бази. Зокрема, С.Курченко має намір найближчим часом, як і обіцяв, викупити у міської влади стадіон "Металіст", - зазначає прес-служба клубу.

С.Курченко впевнений, що майбутнє клубу і команди - в підростаючому поколінні, і має намір робити серйозні вкладення в підготовку юних футболістів.

Новий власник "Металіста" має намір зустрітися з командою напередодні її вильоту на тренувальні збори в Дубаї. Він також наголосив на важливій ролі фан-клубу та уболівальників і повідомив, що найактивніші з них запросять до Англії на перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому "Металіст" зустрінеться з "Ньюкаслом" на стадіоні "Сент-Джеймс Парк". Матч відбудеться 14 лютого, і найближчим часом буде оголошено умови конкурсу, найбільш активні учасники якого поїдуть до Ньюкасла.

Крім того, всі учасники зійшлися у високій оцінці діяльності колишнього президента клубу Ярославського. С.Курченко наголосив, що вдячний О.Ярославському, що забезпечив прорив у розвитку "Металіста" і вніс неоціненний вклад у розвиток українського футболу.

С.Курченко наголосив на важливості для нього цієї зустрічі, заради якої він перервав зарубіжне відрядження. Він розповів, що завжди мріяв працювати у "великому" футболі і наголосив, що свої вміння добиватися успіхів у бізнесі має намір привнести в управління футбольним клубом.

У свою чергу головний тренер команди Мирон Маркевич у відповідному виступі наголосив, що поставлені завдання дуже амбітні і складні, але "ставити планку високо - це хороший тон, це по-спортивному".

"Зустріч пройшла в робочій атмосфері. Новий власник підтвердив свої амбітні плани з розвитку клубу, а також озвучив нові більш комфортні і вигідні умови співпраці і зі мною, і з колективом клубу. Загалом, я задоволений підсумками зустрічі, впевнений, прихід нового інвестора позитивно позначиться на грі команди і життя клубу ", - так він прокоментував підсумки зустрічі.

Генеральний директор ФК "Металіст" Сергій Волик зазначив, що це вже друга зустріч із новим власником клубу за три останні дні, але вже в розширеному складі, оскільки в ній взяв участь і Мирон Маркевич.

"Як мені відомо, Сергій Віталійович навіть перервав закордонне відрядження для того, щоб з нами зустрітися. Це в черговий раз підкреслює і наочно показує всю серйозність його ставлення до команди. Зустріч була дуже плідною, під час неї Сергій Курченко детальніше озвучив найближчі плани з розвитку клубу. Уважно вислухав пропозиції і побажання всіх учасників зустрічі. Привітав із Новим роком, запевнив нас, що 2013 рік стане новою віхою в історії клубу", - сказав він.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА