13:01 06.03.2024

Meest China розпочала доставку з Китаю до країн Африки

2 хв читати

Міжнародна поштово-логістична компанія Meest China, яка входить до холдингу Meest, оголосила про початок роботи на ще одному континенті. Мова йде про доставку вантажів з Китаю до країн Африки, зокрема до ПАР та Нігерії. Наразі доступна авіадоставка товарів із популярних китайських маркетплейсів – Taobao, 1688 та Pinduoduo.

Доставка з Китаю до країн Африки триває 9-12 днів. Також клієнтам доступні додаткові послуги – страхування вантажу, об’єднання посилок, ретельний огляд, фотозвіт та фотофіксація на складі.

 «Кожна нова країна для нас – це новий виклик, а тут цілий новий континент. Готувались до запуску більше року, зібрали потужну команду для цього напряму, тому чекаємо гарних новин з сонячної Африки та стрімкого розвитку» – поділився Михайло Лимар, СЕО та керуючий партнер Meest China.

Нагадуємо, що Meest China доставляє вантажі з Китаю до України, Молдови, Польщі, Румунії, Хорватії, Узбекистану, Казахстану, Чилі, Мексики та ще понад два десятка країн світу. Також за останні кілька місяців компанія запустила доставку в Україну з Японії та Південної Кореї.

***

Довідка про компанію

Meest China працює з 2014 року та є наразі лідером у доставці з Китаю в Україну. Спеціалізація – доставка товарів з Китаю у форматі безмитних поштових посилок для особистого користування, а також доставка комерційних вантажів для бізнес-клієнтів. Має представництва в Китаї, Узбекистані, Польщі та Україні та власні склади в Україні та Китаї. Наразі компанія доставляє вантажі з Китаю до близько 30 країн світу, з Кореї та Японії – до України, а також надає послуги фрахту для доставки по всьому світу.

Компанія має 100% українське коріння та з перших днів вторгнення активно допомагає військовим, за що в 2023 році отримала подяку від головного управління розвідки МО України за систематичну допомогу та активну громадянську позицію у боротьбі за незалежність України

Більше про компанію та послуги: https://meest.cn/.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА