16:24 14.12.2023

Сплачувати за ТБ й інтернет відтепер можна в OTP Bank UA

2 хв читати

ОТП Банк продовжує розвивати застосунок OTP Bank UA і наповнювати його новими функціями: відтепер у ньому є можливість оплати платежів за телебачення й інтернет. Сервіс є безкоштовним, а користуватися ним – просто й зручно, розповів Олег Клименко, член правління, відповідальний за розвиток роздрібного бізнесу ОТП Банку.

«Нова функція, якої від нас очікували клієнти, додана в застосунок. Для користувачів це важливо, адже при сьогоднішньому швидкому темпі життя, часто виникає потреба сплатити за пакет послуг телебачення тут і зараз, безпосередньо перед переглядом. Або потрібно терміново отримати доступ до мережі інтернет, а для цього треба сплатити рахунок. Ми завжди намагаємося дізнатися якомога більше про клієнтські «болі», щоб запропонувати найкорисніші рішення у нашому лагідному мобільному банкінгу. Тепер у нас на черзі – можливість сплати комунальних платежів в OTP Bank UA», – відзначив О.Клименко.

Щоб скористатися новим сервісом, клієнтові потрібно обрати картку, зайти у пункт меню «Платежі», натиснути на «Комуналка та інтернет», далі – «Оплата інтернету і ТБ». У пошуковому полі необхідно ввести назву компанії. Після цього система запитає персональний особовий рахунок, за допомогою якого ідентифікується користувач послуг. Наостанок клієнтові потрібно ввести суму і підтвердити платіж.

Повторний платіж можна зробити у кілька кліків, для цього потрібно зайти в історію платежу, натиснути «Повторити платіж», ввести суму та підтвердити. Знайти історію платежу та отримати квитанцію можна в списку операцій по картці або у розділі «Комуналка та інтернет».

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА