14:44 12.06.2023

Новинки від Ейвон цього сезону - літо 2023

3 хв читати

Серія каталогів Avon Літо-2023 пропонує вам поринути у захоплюючу подорож світом краси та догляду. У новому каталозі за червень 2023 року на вас чекає широкий асортимент товарів, включаючи велику кількість новинок, знижок та ексклюзивних пропозицій.

Що особливого в червневому каталозі Avon? Насамперед, його асортимент набагато ширший, ніж просто засоби для догляду за обличчям та тілом. Тут представлені засоби для макіяжу на будь-який смак: від повсякденного до вечірнього. Крім того, ви знайдете товари для дітей та все необхідне для вашого коханого чоловіка!

Ще одна приємна особливість покупок в Ейвон - щедрі подарунки. Компанія дарує їх не лише за першу покупку, а й за кілька покупок поспіль! Усім клієнтам Avon надається 30% знижка на всю продукцію. Це додає ще більше привабливості до перегляду каталогу Avon.

Сезон літо-2023 привніс свіжість і новизну в асортимент компанії Avon. Тут ви знайдете багато нових наборів продукції, які включають нові лінійки антивікового догляду за шкірою, макіяж, цікаві аромати, продукти для щоденних потреб чоловіків, а також колекцію одягу, сумок і предметів для дітей.

Відмінною новинкою цього сезону є використання технології антивікового догляду за шкірою Avon ANEW Protinol™, яка отримала срібну нагороду премії Едісон у категорії "Передовий догляд за шкірою" у 2021 році. Зміцнювальні формули Avon ANEW Protinol™ були розроблені, щоб допомогти зупинити втрату колагену та відновити вироблення колагену шкірою на 83%, а підтягуючі формули + аргінін збільшують вироблення власного еластину шкірою на 53% для помітного ліфтинг-ефекту.

У каталозі Avon цього місяця ви також знайдете більше 400 відтінків для макіяжу, включаючи лімітовану колекцію олівців для макіяжу "Viva la pink". Варто виділити також новинку цього місяця - щіточку, що надає ефект накладних вій, та нову серію тональних кремів для обличчя SPF 50, яка допоможе вам добре підготуватись до сонячного літа.

Avon, як світовий лідер з продажу ароматів, представив нову колекцію чоловічих ароматів Black Suede. Туалетна вода Black Suede Real, що включає аромат сичуанського прецю. Також в серію входять неповторні Black Suede Hot з бергамотом, золотою корицею та бурбоном, та Black Suede Secret з нотами червоного яблука, що стануть ідеальним подарунком на день батька. Ці вишукані аромати допоможуть кожному чоловіку відчути впевненість та харизму.

А ще, у каталозі представлена територія SPA. Зробіть свій ритуал догляду за шкірою ще більш приємним і розслаблюючим з новими продуктами з неймовірними ароматами та текстурами, створеними спеціально для домашнього spa-ритуалу. Ви можете використовувати ці продукти самостійно або разом з масажером для очей, для досягнення найкращих результатів.

Не забувайте про різноманітний одяг, сумки та товари для дітей, представлені в каталозі Avon. Якість, стиль і комфорт - основні пріоритети Avon у цих категоріях. Це величезний вибір предметів для всієї родини, які допоможуть вам виглядати модно і відчувати себе зручно цього літа.

Слід врахувати, що вартість всіх товарів у каталозі зазначено у гривнях, що забезпечує максимальний комфорт для українського покупця. Компанія «Ейвон Косметікс Юкрейн» активно співпрацює з Українською Асоціацією Прямого Продажу (УАПП), дотримуючись високих стандартів етики бізнесу та забезпечення клієнтів якісним сервісом.

Avon небайдуже ставиться до екології. Усі спреї, випущені під брендом Avon, не наносять шкоди озоновому шару атмосфери, що підтверджує їх екологічну формулу. Матеріали, які використовуються для пакування продукції - картон та папір, є вторинно використаною сировиною.

Avon гарантує 100% гарантію якості своєї продукції! Ви завжди маєте право обміняти або повернути товар протягом 21 дня від дати покупки,. Для цього достатньо зв'язатися з вашим представником Avon.

Отже, на 188 сторінках каталогу Avon за червень 2023 року ви знайдете все необхідне для догляду за собою, для вашого будинку і для вашої сім'ї. Перегляньте його сьогодні, щоб не пропустити жодної пропозиції.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

Безоплатна юридична допомога для ВПО: перелік ініціатив та організацій

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 10 – 12 травня

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

Зелений квітень: місяць важливих екоініціатив у торговельних комплексах Arricano

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА