17:02 05.04.2023

МРТ у діагностичних центрах СДС

2 хв читати

Сучасні діагностичні системи (СДС) – мережа медичних центрів, де можна пройти поглиблену діагностику організму на інноваційних томографах. Послуги включають проведення магнітно-резонансної томографії, УЗД-діагностики, мультиспіральної комп'ютерної томографії. Діагностичні центри МРТ у Києві та Україні включають шість закладів у столиці нашої країни, ще п'ять – у містах Київської області та один у місті Дрогобич Львівської області.

МРТ діагностика СДС

Послуги діагностичних центрів включають такі процедури:

  • магнітно-резонансна томографія судин та структур головного мозку, гіпофіза, носових придаткових пазух, різних відділів хребта, суглобів, серця, черевної порожнини, інших органів та структур;
  • комп'ютерна томографія головного мозку, відділів хребта, грудної клітки, нирок, сечового міхура з контрастуванням та без нього;
  • УЗД різних органів та систем організму, у тому числі дуплексні дослідження.

МРТ проводиться на інноваційних томографах Philips потужністю 15 Тесла. Це дозволяє фахівцям отримувати деталізовані знімки обстежуваних областей, виявляти патології та захворювання на ранніх стадіях розвитку. Прийом відвідувачів здійснюється за попереднім записом, тому ви не втрачатимете часу в очікуванні своєї черги.

У центрах «СДС» обладнані комфортні роздягальні, щоб ви могли привести себе до ладу після проходження діагностики. Також у кожному медичному закладі працює швидкісний бездротовий інтернет.

Діагностичні центри МРТ у Києві та Україні.

Пройти всебічну діагностику організму ви можете в різних районах столиці України, оскільки наші МРТ центри розташовані біля станцій метро Голосіївська, Лук'янівська, Чернігівська, Мінська, а також по вулицях Рогозівській та Солом'янській. На Київщині ми представлені у Броварах, Бучі, Ірпені, Фастові, Березані, відновили роботу в деокупованих населених пунктах.

МРТ центри в Україні представлені також у Дрогобичі на Львівщині, у майбутньому наші заклади можуть з'явитися і в інших містах. Зручна локалізація дозволяє нам обслуговувати сотні пацієнтів щодня. Комплексний підхід дозволяє підібрати ефективну методику обстеження для кожного пацієнта.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА