11:25 07.12.2021

Венчурний ринок 2022 – PE&VC Summit

3 хв читати

Дієва платформа, покликана об’єднати представників інвестиційних фондів, представників Уряду, експертів ринку, починаючих інвесторів та найперспективніші стартапи з усiєї країни, вперше розпочне роботу в Києві 10 грудня 2021 року. Зацікавлені можуть взяти участь онлайн, попередньо зареєструвавшись, або офлайн, придбавши квитки.

10 грудня 2021 року відбудеться Український саміт приватного та венчурного капіталу/Ukrainian Private equity & Venture capital summit, організований Ukrainian Venture Capital and Private Equity Association (UVCA)* разом з Founders League**. Саміт буде організовано у гібридному офлайн та онлайн форматі. Учасники зберуться офлайн в M17 Contemporary Art Center в Києві, щоб обговорити чинні показники ринку, актуальну ситуацію на ринку прямих інвестицій та венчурного капіталу, нові тренди та можливості, розпочати діалог з представниками Уряду та познайомитися з наявними та новими гравцями інвестиційного ринку України.

У програмі саміту – шість панелей, присвячених приватним інвестиціям, венчурному капіталу, діалогу з владою, проєкту Фонд фондів, обговоренню стартапів та цікавих можливостей для інвесторів, а також виступ зіркової співачки KAZKA і Алея Стартапів, на якій будуть представлені 10 найкращих інноваційних проектів у різних сферах: Software Development, Devices, Fintech, Big data, Logistics.

У Саміті візьмуть участь:

- представники топ-20 венчурних та private equity фондів,

- відомі експерти інвестиційного ринку України,

- понад 200 гостей, серед яких приватні інвестори, керівники фондів та інвестиційних офісів,

- представники міжнародних фінансових організацій,

- представники влади.

З детальною програмою та переліком спікеров, запрошених до участі в дискусіях з заявлених тем, можна ознайомитись тут.

Організатори прогнозують, що очікувана аудиторія складе 250 - 300 учасників офлайн та 3000 - 4000 учасників онлайн. «Саміт - це прекрасна можливість для представників української інвестиційної екосистеми знайти нових бізнес-партнерів, проекти для інвестицій і побудувати корисні зв’язки», - вважає Голова наглядової ради UVCA Андрій Колодюк.

Генеральний партнер саміту – група компаній Zezman.  

Партнери: Dragon Capital, Zubr Capital Fund, AVentures, Diligent Capital Partners, Horizon Capital, Flyer One Ventures, Jack Daniels, Fast Energy.

Інфопартнери: TechUkraine, IT-Association Vinnytsia, Anklav Business Club, Young Business Club, UnitCity, Країна ФМ, Х_Vision, SFII, InVentures, 33 TV, InvestHub, IPlan, MIND, Франч, IDcapital, P2B Capital, Tagline center, TOPCITY magazine, mykyiv.com, час перших, Lucky Ukraine, LU PR, UKRPRESS-INFO.

Кейтеринг: ресторан "За двома зайцями", FoodMama, Oreanda, Shustoff, Divo Voda, AquaMelan від Natural Melanin.

Стартапи: Handy.AI, Restrolla, Qweld, EqMan, Coolon, Draivovo, Photon, Servotec, Dynamic Division, Sapien, Prosvita.

*UVCA об’єднує понад 50 представників інвестиційної екосистеми України і не тільки: венчурні фонди та фонди приватного капіталу, бізнес-ангели, сімейні офіси, інвестиційні офіси, акселератори, інкубатори, аналітики ринку.

UVCA формує майбутній напрямок розвитку індустрії венчурних та прямих інвестицій шляхом просування інвестиційних можливостей України, представляє інтереси приватних інвесторів перед державними органами влади, поліпшує інвестиційний та діловий клімат країни.

**Founders League - інвестиційний офіс, котрий займається підбором, підготовкою, аудитом, маркетинг чеком, фінансовим та юридичним due diligences інвестпроєктів та бізнесів на продаж, а також – портфельним та со-інвестуванням (аналіз активів та board member).

Квитки можна придбати тут: https://2event.com/events/1864858

Реєстрація: https://forms.gle/b8NmAnacQmtmmiWm6

Детальніше: https://bit.ly/30DrB3s

На Ваші запитання відповість Софія Потапенко

Телефон: +380666933301

Telegram: @Sofia_InvestFL

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА