14:22 07.04.2022

VR Capital Group надасть Україні понад 1 мільйон доларів на гуманітарну допомогу

1 хв читати

Нью-Йорк, 7 квітня 2022 року: VR Capital Group ("VR Capital") висловлює свою солідарність з народом України у зв’язку з нападом Росії.

З початку конфлікту VR Capital, її співробітники та українські афілійовані особи виділили понад 1 мільйон доларів США на гуманітарну та матеріально-технічну допомогу Україні та готові надавати додаткову підтримку.

Річард Дейтц, засновник і президент VR Capital, додав: "Ми спустошені триваючими бойовими діями в Україні та шоковані після перегляду фотографій звірств, скоєних проти мирного населення, які з’являються останніми днями. Ми разом з українським народом. Війна ніколи не може бути доводом. Як один із найбільших західних інвесторів в Україну, ми молимося про негайне припинення конфлікту і готові брати участь у відбудові країни після війни".

Про VR Capital

Компанія VR Capital керує альтернативними інвестиційними активами та спеціалізується на проблемних цінних паперах та подійних/особливих ситуаціях з історичною орієнтацією на ринки, що розвиваються. VR Capital має офіси в Нью-Йорку та Лондоні.

Контакти для медіа:

Steve Bruce 

ASC Advisors

(203) 992-1230

[email protected] 

Сайт компанії: vr-capital.com

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА