09:28 01.11.2021

Компанія Alpha Energy підписала меморандум про взаєморозуміння з провідною нафтосервісною компанією щодо розвитку ділянки Ічнянська в рамках угоди про розподіл продукції в Україні

2 хв читати

Київ, 1 листопада 2021 р.: Компанія Alpha Energy оголосила, що підписала Меморандум про взаєморозуміння з компанією Halliburton (Нью-Йоркська фондова біржа: HAL) щодо контракту на комплексні послуги з буріння та облаштування в Україні.

Програма робіт передбачається для шести оціночних свердловин або повторних пробурювань і для чотирьох пошукових свердловин з дванадцятьма додатковими розвідувальними свердловинами, якщо необхідно. Обсяг включає надання всіх послуг, включаючи управління проектами та експертну підтримку, логістичні операції, інфраструктуру, бурові установки, матеріали та інші послуги.

Прогнозована вартість послуг становить понад 100 мільйонів доларів США, включаючи розробку свердловин, і очікується, що роботи розпочнуться після того, як компанія York Energy (компанія групи Alpha) отримає всі необхідні погодження та дозволи в Україні.

Томас Рід, генеральний директор компанії Alpha Energy Group, прокоментував: "Ми дуже раді розширити наші технічні та ділові відносини з компанією Halliburton на ринках США та Великобританії на наш проект у межах ділянки Ічнянська в Україні.

Проект у межах ділянки Ічнянська є важливим енергетичним проектом для Європи і стане відчутним кроком вперед на шляху до енергетичної незалежності України. Ми з нетерпінням чекаємо на створення нового видобутку в Україні, а також на використання нашого досвіду та відносин з компанією Halliburton, щоб застосовувати для цього проекту технології світового рівня, безпеку та захист навколишнього середовища, забезпечуючи українським споживачам енергію з українських джерел енергії".

"Ми раді розвивати наші міцні стосунки з керівниками компанії Alpha Energy і раді розширити нашу компетенцію у наданні послуг світового класу на українському ринку", — заявив Мартін Уайт, віце-президент по регіону Європа в Halliburton.

Компанія York Energy є філією американської нафтогазової компанії Alpha Energy, яка зареєстрована у Великобританії.

Для додаткової інформації звертайтеся до Марії Бухтоярової — проектного менеджера CFC Big Ideas, за ел. адресою: [email protected] або за телефоном: +380 99 317 93 46.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

Зелений квітень: місяць важливих екоініціатив у торговельних комплексах Arricano

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

Відома українська співачка Jerry Heil стала амбасадором бренда "Моршинська"

В Україні стартувала благодійна ініціатива «Із сердечком обирай – госпітальєрок одягай»

Альянс українських організацій громадянського суспільства та віцепрем'єр Верещук обговорили співпрацю з міжнародними донорами

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА