09:27 21.09.2021

Аварійно-диспетчерська служба АТ "Харківгаз" локалізувала 12 тис. небезпечних ситуацій в будинках споживачів

2 хв читати
Аварійно-диспетчерська служба АТ "Харківгаз" локалізувала 12 тис. небезпечних ситуацій в будинках споживачів

З початку року спеціалісти служби 104 АТ "Харківгаз" локалізувала 12 тис. аварійних ситуацій, пов’язаних із витоками газу в будинках клієнтів компанії. Витоки природного газу трапляються як в приміщеннях з встановленими газовими приладами, так і на вуличних будинкових газопроводах індивідуальної або спільної власності мешканців будинку.

 

При отриманні дзвінка на номер 104, бригада АДС повинна виїхати на виклик не пізніше ніж за 5 хвилин і вжити необхідних заходів з усунення небезпеки. Для перевірки навичок спеціалістів, АТ "Харківгаз" провів конкурс професійної майстерності бригад аварійно-диспетчерської служби. Понад 20 найкращих працівників служби екстреного реагування 104 Харківської області пройшли перевірку теоретичних знань та практичних навичок роботи.

 

"Аварійно-диспетчерська служба – це титани, на яких тримається газова галузь нашої країни. Від їх роботи та майстерності залежить безпека громадян, можливість своєчасно, професійно локалізувати будь-яку аварійну ситуацію", - зазначив директор технічний АТ "Харківгаз" Артем Ільєнко.

 

Огляд професійної майстерності АТ "Харківгаз" пройшов на спеціальному полігоні в умовах, максимально-наближених до реальних ситуацій. Газовики виявляли та ліквідовували витоки газу на надземних і підземних газопроводах, усували пожежу на газопроводі середнього тиску, накладали бандаж на труби, надягали протигази, демонстрували оснащенність та технічний стан спеціалізованих автомобілів кожної бригади.

 

"За підсумками конкурсу готуємо пост-аналіз дій кожної бригади, в кожному з випробувань, для надання практичної допомоги нашим спеціалістам. Перевірку знань та майстерності служби екстреного реагування АТ "Харківгаз" проходять щорічно", - розповів Артем Ільєнко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА