11:01 07.06.2021

Гофра глушника

5 хв читати

Проблему компенсації вібрацій, які виникають у вихлопній системі автомобіля, необхідно вирішувати, і це важливе завдання. На багато моделей сучасних автомобілів вже при випуску машини відразу встановлюють в вихлоп спеціальну деталь, яка носить назву - гофра глушника. Це робиться не просто так, тому що саме у гофри є можливість знизити навантаження на вихлопний тракт.

Таке навантаження виникає у вигляді вібрацій, що передаються системі глушника при працюючому двигуні або під час пересування машини по нерівній поверхні. Багато власників авто самостійно встановлюють цей виріб, навіть коли він не передбачений в вихлопній системі спочатку, так як розуміють його позитивну дію.

Якісні гофри для глушників будь-яких авто

У нашому інтернет-магазині «Глушники.ЗП» ви можете купити гофру на глушник за цінами від виробника. У нас є деталі, які підійдуть для більшості автомобілів і мікроавтобусів, це стосується не тільки найбільш поширених моделей.

Крім гофри на глушник, у нас є величезний вибір комплектуючих до вихлопної системи. Це стосується таких компонентів:

  • резонатори, приймальні і сполучні труби, глушники;
  • універсальні компоненти;
  • замінники каталізаторів або сажових фільтрів;
  • спортивні (прямоточні) деталі для тюнінга;
  • обманки на кисневі датчики (лямбда зонди);
  • дизайнерські естетичні насадки на вихлопну трубу в асортименті;
  • комплекти кріплень до вихлопу і штатні системи підвісів;
  • інші автозапчастини та супутні товари.

Є деталі, які точно підібрані під конкретну модель і марку автомобіля, але можна підібрати і універсальні запчастини.

Популярні моделі авто

Купити гофру глушника можна у нас на сайті в двох виконаннях:

  • в якості вбудованого штатного компонента в вузол, як правило, це приймальна труба;
  • у вигляді повністю самостійної деталі.

У другому випадку її слід вибирати точно під характеристики вашого автомобіля. Такий вибір передбачає врахування низки важливих критеріїв, на яких варто загострити увагу.

Коли запчастина потребує заміни?

За яких обставин виникає потреба змінювати гофру, якщо вона вже стоїть у вашій машині і вийшла з ладу? У переважній більшості випадків ви чуєте зміни звучання роботи мотора. З'являються різкі неприємні низькочастотні звуки. Це може вказувати на те, що герметичний гофрований шар прорвався або прогорів в будь-якому місці.

Щоб визначити, що саме гофра вийшла з ладу і її потрібно замінити, вам слід подивитися на неї. У місці розриву найчастіше видно прогар і зовнішне захисне обплетення також пошкоджене. Така картина означає, що вам слід робити заміну деталі.

Вибір гофри глушника

Вибір варіанту гофри вихлопної системи передбачає її відповідність характеристикам вашого авто. У загальному випадку такі деталі мають два принципово різних призначення, вони працюють:

  • на стиск і розтяг, встановлюються найчастіше в колекторну трубу і мають посилене виконання. Тут є обмеження по максимальній довжині виробів - до 150 мм.;
  • на вигин і ставляться в приймальній трубі, а рідко між резонатором і глушником. Тут також є обмеження за параметрами довжини, вона допускається до 400 мм.

Крім цього, під конкретну модель автомобіля слід правильно підбирати і гофру. Тут важливо врахувати:

  • призначення і довжину деталі;
  • діаметр сполучних патрубків;
  • якість виготовлення і число шарів;
  • тип зовнішнього захисного шару;
  • вартість і матеріал виготовлення.

Тут варто зупинитися трохи детальніше.

Довжина виробу

Довжина гофри дуже важливий критерій. Якщо ви купуєте нову запчастину, аналогічну тій, яка у вас вже стояла, то довжину вибираєте аналогічну. Також довжина буде значущим критерієм для окремих автомобілів ще й щодо принципу роботи гофри в вихлопі.

Діаметр приєднувальних труб

Важливо враховувати і приєднувальний діаметр. Діаметр патрубків, які розташовуються по обидва боки гофри, повинен бути аналогічним діаметру сполучних труб вихлопної системи в тому місці, куди ви таку деталь ставите.

Це важливий момент, тому що неправильний вибір діаметра буде приводити до небажаних ефектів, таких як, виникнення надлишкового зворотного тиску вихлопних газів або поява зон розрядження і турбулентності, що також підвищує опір основному потоку.

Якість і кількість шарів обплетення

У такого компонента системи глушника як гофра, гостро стоїть питання якості. Сама деталь експлуатується в екстремальних умовах, тому повинна бути дуже надійною. У неї може бути кілька шарів, тут можна виділити в основному двох і тришарові. Три шари, це внутрішній гофрований шар, зовнішній гофрований шар і захисне зовнішня обплетення.

Зовнішній шар захисту може мати два найбільш поширених типи виконання:

І той, і інший варіанти досить надійні. Тут ви можете вибрати на свій розсуд, хоча ряд фахівців сходиться на думці, що кольчужний захист більш довговічний і надійний.

Вартість гофри вихлопної системи

Окремо варто загострити увагу на такому пункті, як вартість цих виробів. Не залежно від того, яка була обрана вами гофра на глушник, ціна не повинна бути дуже маленькою від невідомого виробника. Краще брати деталі високої якості від перевірених та відомих брендів.

Справа в тому, що економити на цьому елементі вихлопної системи не можна. Краще взяти краще і дорожче, але при цьому довго не знати проблем, ніж через короткий проміжок часу повернутися до старої проблеми, але заощадити трохи на етапі покупки.

Переваги покупки в нашому інтернет-магазині

У нас в магазині ми постаралися представити найкращі варіанти запчастин, які може запропонувати наш ринок. Це також стосується товарів для вихлопу і гофри глушника, зокрема. Вибір мається на увазі не тільки за вартістю, але і по виробниках, а також варіантів виконання даної деталі. Практично для будь-якого легкового автомобіля або мікроавтобуса у нас ви можете підібрати для себе необхідний варіант гофри.

Купити гофру на глушник за оптимальною ціною

Ви хочете гофру глушника купити в Україні, замовте її у нас на сайті «Глушники ЗП». При покупці ви можете розраховувати на:

  • гарантію виробника;
  • оптимальні ціни;
  • кращу якість на ринку;
  • зручну систему оплати;
  • швидку доставку.

Пару слів варто сказати про варіанти оплати і швидкість доставки.

Оплата

Здійснити оплату замовленого товару ви можете одним із зручних вам способів. Це може бути передоплата на банківську карту, або оформлення післяплати. Якщо ви вибираєте накладений платіж, то вартість послуг з відправлення грошей назад в нашу адресу ви оплачуєте самостійно. Наша фірма працює і з юридичними особами.

Доставка

Доставку ми постаралися зробити максимально швидкою. Найчастіше вона робиться в точно призначений день. Якщо ви замовлення оформляєте вранці або в обід, то відправка проводиться практично відразу ж. В іншому випадку на наступний робочий день або за погодженням з клієнтом. Час доставки залежить від швидкості і графіка роботи транспортних перевізників

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Переживіть будь-яку ситуацію з портативним касовим апаратом!

Досягли мети за 60 днів: 20 млн грн для ЗСУ зібрали за ініціативи Групи компаній DIM та БФ "Захист майбутнього"

Переваги радіочастотних процедур для обличчя та тіла

Безбарʼєрність та інклюзивність при відновленні країни: у Києві пройшов другий Український будівельний конгрес

Як подолати страх і діяти під час повітряної тривоги

"Украдене щастя" - прем’єра в Київському академічному театрі ляльок

Мистецький проект "Митці для Перемоги. Квітуча Україна": мистецтво здатне об'єднувати людей та надихати на боротьбу за світле майбутнє навіть у найтяжчі часи

Спільнота рідних військовослужбовців за чіткі терміни служби

Форум «Зерно. Свині. М’ясо-2024» відбудеться 12 червня

Бізнес-форум національної ідентичності «ЧАС ДІЯТИ.UA» в Києві об'єднав представників бізнесу та громад

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА