12:50 07.11.2019

Українські винороби об'єднались і презентували спільний бренд Wine of Ukraine для завоювання зовнішніх ринків

2 хв читати

У Києві у рамках масштабної спеціалізованої виставки Wine&Spirits об'єднання "Укрсадвинпром" провело конгрес українських виноробів і представило спільний бренд Wine of Ukraine, який за словами організаторів має допомогти українському вину у завоюванні гідних позицій на зовнішніх ринках.

За словами співорганізатора заходу, керівника об'єднання "Укрсадвинпром" Володимира Печка, Україна вже довела, що є країною якісних виробників вина, ігристого вина, вермутів, коньяку, плодово-ягідних вин і дистиляту, однак представлення українського продукту в інших країнах має супроводжуватися і системною підтримкою держави, і об'єднанням українських виробників вина навколо одного бренда за принципом "made in Ukraine".

"Об'єднання "Укрсадвинпром", провідні винороби країни усвідомили гостру необхідність спільних дій щодо виходу на зовнішні ринки. Наші поїздки та участь у топових винних форумах у Чилі, Аргентині, Франції, інших країнах показали на практиці успішність реалізації іншими країнами спільних проектів під єдиним винним брендом. Лише разом ми зможемо успішно представляти нашу продукцію, а загальний бренд Wine of Ukraine дасть змогу грамотно позиціонувати продукцію за кордоном, знизить витрати під час участі у виставках і форумах, зменшить видатки на рекламу та піар", - заявив Володимир Печко.

"У наших планах уже в 2020 році розвинути наш проект навколо бренда Wine of Ukraine та залучити до нього всіх українських виноробів і великих, і невеликих підприємств", - додав голова об'єднання "Укрсадвинпром" Володимир Печко.

До об'єднання "Укрсадвинпром" входять майже 200 підприємств із різних регіонів України. "Укрсадвинпром" створено в березні 2016 року для об'єднання учасників ринку та надання практичної допомоги у вирішенні проблемних питань фермерів, які здійснюють діяльність у сфері виноградарства та виноробства, а також садівництва, зокрема ягідництва та горіхівництва.

Основними напрямами є лобіювання інтересів і представництво підприємств у державних органах виконавчої влади, розширення географії експорту продукції, формування товарних партій, юридичний супровід господарської діяльності, консультація з питань оформлення державної підтримки, розробка технологічних інструкцій і технічних умов, необхідних для виробництва вин, сидру, напоїв плодово-ягідних та інших видів виноробної продукції.

Керівником об'єднання "Укрсадвинпром" є Володимир Печко.

Інтерфакс-Україна - інформаційний партнер заходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

Безоплатна юридична допомога для ВПО: перелік ініціатив та організацій

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 10 – 12 травня

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

Зелений квітень: місяць важливих екоініціатив у торговельних комплексах Arricano

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА