10:32 06.11.2015

Тетерук заявляє, що максимально співпрацює зі слідством у розслідуванні інциденту з Кужель

2 хв читати
Тетерук заявляє, що максимально співпрацює зі слідством у розслідуванні інциденту з Кужель

Заступник голови парламентської фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук заявляє, що його дії щодо колеги від фракції "Батьківщина" Олександри Кужель не були навмисними і він не вдавався стосовно неї агресивних дій, підтвердженням чого є відеозйомка.

"Вчора стався прикрий інцидент, що відбувся після обговорення ситуації, яка сталася вчора вранці (словесна перепалка з О. Кужель біля трибуни парламенту – ІФ). На жаль, сталася перепалка. Яка закінчилася тим, що пані Кужель повторно початку замахуватися на мене сумкою Я відходив назад і сталося зіткнення. На жаль, після цього ці події почали використовуватися проти мене, для дискредитації роботи парламенту...", - сказав А. Тетерук журналістам у кулуарах парламенту в п'ятницю вранці.

Нардеп уточнив, що в його руках дійсно була пляшка з водою, і коли О. Кужель в черговий раз замахувалася на нього сумкою, він виставив руку з пляшкою, на яку і напоролася парламентарій.

"Стався прикрий випадок. З мого боку не було агресії. На всі образи, які лунали на мою адресу до початку інциденту і загрози мене вбити з боку Сергія Власенка (нардеп від фракції "Батьківщина" – ІФ), я не відповідав", - сказав А. Тетерук.

За словами парламентарія, заяви "Батьківщини" про нібито тяжкі тілесні ушкодження, заподіяні О. Кужель, є дуже перебільшеними.

"Я надав (міліції - ІФ.) всі дані, які мав, і я повністю сприяв слідству, якісному проведенню розслідування, і я готовий співпрацювати зі слідством і готовий пояснювати всі мотиви", - заявив А. Тетерук, наголосивши, що не вважає цей прикрий інцидент причиною для складення ним депутатського мандата.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА