10:33 27.03.2015

Коломойський, полишаючи посаду голови Дніпропетровської обладміністрації, підписав розпорядження "Про єдність Дніпропетровщини"

1 хв читати
Коломойський, полишаючи посаду голови Дніпропетровської обладміністрації, підписав розпорядження "Про єдність Дніпропетровщини"

Ігор Коломойський на посаді голови Дніпропетровської облдержадміністрації розпорядженням від 24 березня "Про єдність Дніпропетровщини" доручив міським головам, головам райдержадміністрацій, керівникам органів виконавчої влади регіону забезпечити єдність України, її оборону від зовнішніх і внутрішніх ворогів, безпеку мешканців усіх населених пунктів області.

"При виконанні цього розпорядження наполягаю на необхідності скоординованої співпраці з широкими колами суспільства, волонтерськими організаціями та громадськими активістами", - йдеться в розпорядженні.

В. Коломойський звернув увагу міських голів, голів райдержадміністрацій, керівників територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів облдержадміністрації та її апарату на важливості продовження тісної взаємодії та співпраці з підприємцями, промисловцями і всіма виробниками регіону для збереження та подальшого зростання економіки Дніпропетровської області та її звільнення від державного тиску.

"Лише послідовне обстоювання і захист цивільних прав і свобод, єднання навколо цінностей збереження нашої країни і життєво важливих національних інтересів усіх українців дозволять Дніпропетровську та області зміцнитися як головному бастіону вільної Української держави", - зазначає В. Коломойський.

Як повідомлялося, 25 березня президент України Петро Порошенко задовольнив прохання В. Коломойського про відставку з посади голови Дніпропетровської облдержадміністрації. На цю посаду він призначив екс-голову Запорізької ОДА Валентина Резніченка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА