17:20 19.12.2014

Світовий виробник медобладнання Medtronic запустив в Україні освітню програму Medtronic Academia

2 хв читати
Світовий виробник медобладнання Medtronic запустив в Україні освітню програму Medtronic Academia

Світовий виробник медичного обладнання для діагностики та лікування Medtronic (США) запустив в Україні освітню програму Medtronic Academia, яка стартувала з пілотного курсу навчання для сестер рентгенохірургічних операційних.

Як йдеться у прес-релізі компанії, програма розпочалася зі спеціалізованого курсу для 16 сестер рентгенохірургічних операційних, що відбулася 17-18 грудня під егідою Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.М.Амосова.

Програму Medtronic Academia вже проводять у країнах Європи та СНД (Швейцарія, Угорщина, Румунія, Росія, Казахстан тощо). Вона складається з п'яти окремих модулів - "Основи роботи в рентгенохірургічній операційній", "Лікування хворих із гострим інфарктом", "Біфуркації", "Хронічні оклюзії" і "Багатосудінні ураження". Перший курс відвідали 16 ренгенсестер із провідних медичних закладів Києва та Мінська.

Учасниці мали можливість задавати питання, обговорювати складні ситуації, ділитися досвідом організації рентгенохірургічної служби. Крім того, їм було надано можливість практичних занять на симуляторі з метою відчути себе на місці лікаря, що оперує, а також відвідати одну з катетеризаційних лабораторій Києва.

Medtronic у 2015 році продовжить програму двома курсами "Основ роботи в рентгенохірургічній операційній" для рентгенсестер і початківців фахівців із рентгенхірургічних методів діагностики та лікування. Крім того, буде реалізовано програми Medtronic Academia для практикуючих фахівців - "Лікування хворих із гострим інфарктом", "Біфуркації", "Хронічні оклюзії" і "Багатосудінні ураження". Навчання пройдуть понад 100 фахівців.

Як повідомлялося, Medtronic відкрив у Києві регіональне представництво на початку літа 2013 року. Представництво координує роботу компанії в Східному регіоні, що охоплює Україну, Білорусь, Грузію та Вірменію.

Medtronic ("Медтронік") - провідна міжнародна компанія у сфері медичних технологій. Компанія здійснює повний цикл виготовлення медичного обладнання - від розробки ідеї до серійного виробництва. Пропонує вирішення в полегшенні симптомів і терапії хвороб серця, неврологічних порушень, захворювань судинної системи, діабету, урологічних порушень, офтальмологічних та ЛОР-захворювань.

Штаб-квартира компанії розташована в Міннеаполісі (США).

Акції Medtronic котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE) під тікером MDT.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА