23:22 25.08.2012

У Львові ветеран УПА закликав захищати Україну зі зброєю в руках

1 хв читати
У Львові ветеран УПА закликав захищати Україну зі зброєю в руках

Брати в руки зброю і захищати Україну від ворогів закликав у Львові на мітингу з нагоди Дня Незалежності України ветеран Української повстанської армії (УПА) Мирослав Симчич.

"Нинішня влада здає Україну частину за частиною. Якщо так піде й далі, потрібно захищати українську незалежність силою. Зброї в Україні достатньо, потрібно лише взяти її в руки. Ми, коли починали воювати, також були без зброї, але ми її добули в боротьбі. А в 1944 році нас уже було 450 тисяч солдатів. Я впевнений, що знайдеться сміливець, який візьме зброю в руки і прожене ворогів. Закликаю всіх об'єднатися в єдиний кулак, щоб Москва здригнулася", - сказав він.

У мітингу біля пам'ятника лідерові Організації українських націоналістів (ОУН) Степану Бандері взяли участь близько 5 тисяч осіб на чолі з керівництвом Львівської обласної ради.

До пам'ятника жителі Львова пройшли маршем від Львівської облради. Попереду колони несли ікону Богородиці та портрет С.Бандери, а за ними - два величезні державні прапори.

Учасники несли великий плакат "Нас об'єднує мова", а також транспарант "Ні омоскаленню України!". Вони скандували: "Слава Україні! Героям слава!", "Герої не вмирають - вмирають вороги!", "Банду геть!", "Бандера прийде - лад наведе!", "ОУН-УПА - державне визнання" та інші.

Інцидентів під час маршу та мітингу не було.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА