12:19 09.06.2021

У Києві відкрили попередній запис через Helsi.me на вакцинацію в МВЦ

1 хв читати
У Києві відкрили попередній запис через Helsi.me на вакцинацію в МВЦ

Кияни можуть записатися на вакцинацію від COVID-19 у Міжнародному виставковому центрі через медичний онлайн-сервіс в Україні Helsi (helsi.me).

"Щоб записатися на щеплення проти COVID-19, треба перейти за прямим посиланням helsi.me й обрати дату і час. Підтвердження запису буде відправлено в смс. Його треба показати при вході в пункт вакцинації разом із паспортом і заздалегідь зареєстрованою заявкою на щеплення в застосунку "Дія", - повідомляється в прес-релізі сервісу в середу.

Дані про проведену вакцинацію відображатимуться в безкоштовному застосунку Helsi (AppStore та Google Play), а також в електронному кабінеті користувача на сайті. Повідомлення про необхідність отримання наступної дози вакцини також надійде в застосунок користувача.

У прес-релізі зазначено, що для киян віком від 18 років щеплення проводяться у вихідні в МВЦ біля станції метро "Лівобережна" за адресою Броварський проспект, 15. Вакцинація проти COVID-19 відбувається безкоштовно в рамках державної програми. Для швидкого проходження процедури бажано мати підписану декларацію з сімейним лікарем.

"Цього тижня попередній запис через сервіс Helsi.me на вакцинацію від коронавірусу доступний лише для жителів Києва. Проте ми сподіваємося, що найближчим часом така можливість з'явиться у жителів інших міст, зокрема у Львові, Одесі, Тернополі, Дніпрі, Полтаві, Рівному, Ізмаїлі, Кременчуці, Лубнах, Миргороді і Горішніх Плавнях", - повідомив СЕО сервісу Helsi.me Євген Донець.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

53% відсотки опитаних українців вважають, що загроза здоров'ю від коронавірусу була перебільшена - опитування "Рейтингу"/Gallup Int.

Сучасні карети швидкої допомоги від партнерів із Німеччини доставлять на Херсонщину - ОВА

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

НСЗУ законтрактувала на проведення хіміотерапії в межах ПМГ 97 медзакладів на 2,41 млрд грн

Медзаклади отримають іще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА