13:27 03.08.2020

IKEA розширить асортимент товарів в Україні на 40%

2 хв читати
IKEA розширить асортимент товарів в Україні на 40%

Шведська компанія IKEA, відомий у світі рітейлер меблів і товарів для дому, має намір до запуску першого фізичного магазину в Україні розширити доступний асортимент товарів до 5 тис. артикулів із нинішніх 3,6 тис., повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" керівник IKEA в Україні Флоріан Мелле.

"Ми плануємо розширити пропозицію в понад 5 тис. артикулів товарів. Активно працюємо над тим, щоб усунути всі недоліки в роботі онлайн-магазину. Працюємо над розширенням і плануємо, що всі ці товари будуть доступні вже в момент, коли ми відкриємо фізичний магазин у Києві. Крім того, ми хочемо, щоб вони стали доступними для покупців іще швидше", - сказав він в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Мелле пояснив, що розширений асортимент міститиме вибірку товарів, яка підходить для формату магазинів city store.

За його словами, перші результати продажу інтернет-магазину IKEA в Україні продемонстрували великий успіх рішень для зберігання: коробки, шафи, модульні рішення PAX. Також дуже популярні аксесуари, особливо для кухні.

Наразі IKEA відкрила 100 додаткових вакансій співробітників і лідерів команд для першого магазину формату city store у ТРЦ Blockbuster Mall у Києві, а також нових пунктів видачі замовлень.

"Кількох із них ми вже знайшли й підготували, деякі ще перебувають у процесі тренінгу. Ми збільшуватимемо їх кількість поступово, щоб підготувати всіх цих людей до відкриття магазину наприкінці поточного року", - зазначив Мелле.

Загальна площа магазину становитиме понад 5 тис. кв. м, у ньому буде представлено комбінацію аксесуарів і меблів в інсталяціях.

"У Києві відкриється магазин міського формату без відділу їжі та ресторану, але ми прагнемо запустити їх якнайшвидше. Зараз ми відкрили дві важливі вакансії: food-менеджер і бізнес-аналітик ринку їжі. Ці люди допоможуть нам відкрити кафе і зробити нашу їжу доступною для всіх", - зазначив керівник IKEA в Україні.

Як повідомлялося, раніше IKEA заявила про плани відкрити два додаткові пункти видачі замовлень у Києві.

Компанія більше ніж удвічі збільшила свою здатність опрацьовувати замовлення, зроблені через інтернет-магазин IKEA в Україні, й тепер може задовольнити попит і в Києві, і в інших регіонах.

Крім того, компанія підписала договір оренди з торговельно-розважальним центром Blockbuster Mall з метою відкрити перший фізичний магазин в Україні.

Як повідомлялося, IKEA 14 травня офіційно запустила можливість замовлення товарів з інтернет-магазину в Україні, а також відкрила пункти видачі в київських ТЦ Auchan Rive Gauche і ТЦ Metro Cash&Carry.


Повну версію інтерв'ю буде розміщено на головній сторінці агентства "Інтерфакс-Україна"

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Philip Morris інвестує $11 млн у запуск і комерціалізацію в Україні нової версії пристрою для нагрівання тютюну

Кабмін вніс зміни до статуту ЕКА для страхування інвестицій від воєнних ризиків

Україна отримала EUR1,5 млрд від ЄС у рамках Ukraine Facility - прем'єр

Concorde Capital проведе масштабну реконструкцію автостанції "Київ"

Єрмак обговорив перспективи інвестування в Україну з делегацією міжнародної групи компаній CRH

ЄІБ готовий надати допомогу Україні в запуску програм соціального житла

ЄІБ розробляє для України програму енергоефективного відновлення житлового фонду бюджетом EUR230 млн

Держава має заохотити великі контейнерні лінії повернутися в порти Одещини - топменеджер "Інтерпайпу"

ArcelorMittal Construction інвестує EUR40 млн у виробництво будматеріалів у Києві

Autodesk знову відклала публікацію річного звіту через перевірку, акції дешевшають на 7,5%

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА