17:10 30.11.2021

Глава Міноборони запросив Спікера Кнесету до України

1 хв читати

Співпраця України та Ізраїлю, міжпарламентська співдружність, а також 30-річчя встановлення дипломатичних відносин стали предметом зустрічі Міністра оборони України Олексія Резнікова з головою парламенту Ізраїлю Міки Леві. Про це повідомляється на сторінці Посольства України в Ізраїлі у соцмережі Facebook.

«У ході візиту до Держави Ізраїль О.Резніков зустрівся з головою парламенту Ізраїлю М.Леві та обговорив питання двосторонньої взаємодії між обома країнами. Спікер Кнесету зазначив, що група дружби з Україною в ізраїльському парламенті є однією із найчисельніших і це є яскравим свідченням важливості відносин з Україною», - йдеться у повідомленні.

У свою чергу глава Міноборони привітав співрозмовника зі святом Хануки та з наближенням 30-річчя встановлення дипломатичних відносин між Україною та Ізраїлем.

«Міністр, відзначаючи активний міжпарламентський діалог, запросив М.Леві здійснити візит в Україну, спільно відвідати лінію розмежування на сході та наглядно продемонструвати наслідки російської збройної агресії на території України», - зазначає Посольство.

 

На зустрічі були присутні заступник Спікера Кнесета Євген Сова, Посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук, Посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА