13:14 30.11.2021

Україна та Ізраїль підпишуть підсумковий документ засідання Комісії з торгівлі та економічного співробітництва 30 листопада

1 хв читати

Українсько-Ізраїльська Комісія з торгівлі та економічного співробітництва обговорила питання двосторонньої взаємодії з низки напрямків та підготувала підсумковий документ, який підпишуть Міністр оборони України Олексій Резніков та Міністр будівництва та житлової політики Ізраїлю Зеєв Елькін. Про це повідомляється на сторінці Посольства України в Ізраїлі у соцмережі Facebook.

«29 листопада в Ізраїлі розпочалося 12-е засідання Спільної Українсько-Ізраїльської Комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва. До порядку денного заходу включено питання двосторонньої взаємодії за такими напрямами: економіка; інвестиції; інновації; сільське господарство; енергетика; охорона здоров’я; регіональний розвиток; наука; освіта; туризм; транспорт; телекомунікації тощо», - йдеться у повідомленні.

Посольство наголошує, що в рамках фіналізації протоколу засідання проведено секторальні двосторонні зустрічі членів урядових делегацій, в ході яких обговорено питання співробітництва в окреслених сферах.

«30 листопада під головуванням співголів Комісії Міністра оборони України О.Резнікова та Міністра будівництва і житлової політики Держави Ізраїль З.Елькіна відбудеться пленарне засідання та підписання підсумкового документу», - наголошується в повідомленні.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Mercedes-Benz заявляє, що Міністерство юстиції США завершило розслідування скандалу з викидами дизельних двигунів

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА