11:50 31.07.2021

Поліція Покровська проводить перевірку за фактом вибуху на шахті

1 хв читати
Поліція Покровська проводить перевірку за фактом вибуху на шахті

Поліція Покровська (Донецька область) проводить перевірку за фактом вибуху на шахті в смт Удачне, внаслідок якого одна людина померла, ще дев'ять – постраждали.

"На місці працює слідчо-оперативна група. За фактом проводиться перевірка, поліцейські встановлюють обставини вибуху", - повідомив відділ комунікації поліції Донецької області.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження з попередньою кваліфікацією за ч.2 ст. 272 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

Як раніше повідомила група "Метінвест", 31 липня о 4:15 ранку на шахтоуправлінні "Покровське" на глибині 815 метрів стався вибух. Унаслідок вибуху постраждало 10 осіб, з яких четверо – працівники шахтоуправління, а шестеро – працівники підрядної організації. Від отриманих травм у лікарні померла одна людина - співробітник підрядної організації.

Ш/у "Покровське"(раніше - "Червоноармійська-Західна №1") - найбільший в Україні виробник коксівного вугілля. Metinvest B. V. у березні 2021 року встановив контроль над ПрАТ "Шахтоуправління "Покровське", міноритарієм якого група стала в 2018 році.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА