13:43 11.05.2019

Михайло Поплавський читає лекції у Лондоні

2 хв читати

Михайло Поплавський викладає в Лондоні антикризовий менеджмент та соціально-корпоративну відповідальність. Щодо цього  підписано контракт з  Apsley Business School  на п’ять років.

(Фото з Інстаграм М. Поплавського)

Академічний директор Apsley Business School Себастіан Фуллер відзначив, що вони очікували на успіх поважного професора, адже він є успішним антикризовим менеджером, проте популярність серед студентів та реакція аудиторії перевершили усі сподівання.

«Це велика честь приймати професора Поплавського в Лондонській бізнес-школі «Apsley». Студенти-магістри надзвичайно раді зустрічі із ним та вдячні за можливість послухати його лекції, власну формулу щастя. Це надзвичайна подія та досвід. Ми з нетерпінням чекаємо на новий приїзд професора Поплавського», – сказав Себастіан Фуллер.

Михайло Поплавський також поділився враженнями від лекції та спілкування з лондонськими студентами-магістрами. Він зазначив, що зустріч вийшла за рамки звичайної лекції.  Студенти були надзвичайно активні і зацікавлені. Це була відверта дискусія. «Мені цікаво було почути думки молодих людей, поділитись з ними практичним досвідом. В підручниках вони такого не прочитають», – прокоментував Михайло Поплавський.

На відео з лекції яскраво видно, як радо зустрічають магістри Михайла Поплавського.

Відео – https://www.instagram.com/p/BxSieEvBuAA/

 «Я отримав величезне задоволення від спілкування зі студентами-магістрами з різних куточків світу (Оман, Індія, Сербія, Чехія, Словаччина, Італія, Польща, Австрія, Боснія і Герцеговина, Туреччина, Велика Британія та ін.) в Apsley Business School (Лондон, Велика Британія). Ми домовилися про обмін студентами. В Університеті культури теж є, чому навчитися і що показати закордонним колегам. Я люблю працювати з молоддю і мені приємно ділитися з ними власним досвідом та знаннями з антикризового менеджменту, піару, брендингу, іміджу і репутації!», – написав у своєму Instagram (https://www.instagram.com/poplavskiy_michail/)  Михайло Поплавський.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до ЗСУ

У протоці Босфор сів на мілину суховантаж Alexis, що прямував з України до Єгипту

У Тисі виявили тіла трьох потопельників – Держприкордонслужба України

Російські війська за добу 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини, евакуйовано 506 осіб

У Кривому Розі на території військкомату помер військовозобов'язаний

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА