12:30 02.07.2018

Авіакомпанія "Браво" своїм коштом доставить із Тунісу 850 українських туристів через борги туроператора Oasis

2 хв читати
Авіакомпанія "Браво" своїм коштом доставить із Тунісу 850 українських туристів через борги туроператора Oasis

Українська авіакомпанія "Браво" через заборгованість туроператора Oasis у розмірі 25 млн грн у понеділок виконає п'ять гуманітарних рейсів із Тунісу до Києва та Львова для доставки близько 850 пасажирів.

"Беручи до уваги той факт, що українські туристи опинилися заручниками ситуації, що сталася з причини, як мінімум, недобросовісних дій з боку туроператора, керівництво авіакомпанії "Браво", після проведення консультацій з Міністерством інфраструктури, Міністерством закордонних справ і Міністерством економіки, прийняло рішення про початок виконання п’яти гуманітарних рейсів 2 липня 2018 року (три рейси до Києва, два рейси до Львова) за рахунок авіакомпанії з метою забезпечення доставки в Україну близько 850 пасажирів, які постраждали від дій туроператора", - зазначено в офіційному повідомленні авіакомпанії.

Протягом останніх двох років туроператор Oasis нарощував свою фінансову заборгованість перед авіакомпанією, яка на 27 червня становила 25 млн грн і призвела до вимушеного скасування рейсів, унаслідок чого змінився розклад усіх польотів авіакомпанії.

"Наразі ми робимо все можливе, щоб урегулювати розклад і в максимально короткі терміни здійснити всі заплановані рейси... Інформуємо, що докладний розклад рейсів ми оприлюднимо найближчим часом після узгодження всіх необхідних процедурних питань, пов'язаних із забезпеченням польотів. Актуальний розклад рейсів ми публікуватимемо на своїй сторінці у Facebook", - додали в компанії.

Як повідомлялося, кілька діб сотні українських туристів не можуть вилетіти з Тунісу в Україну.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян написав на сторінці у Facebook, що ця ситуація зумовлена значною заборгованістю туроператора Oasis перед авіакомпанією. За результатами досягнутих домовленостей туроператор зобов'язався своїм коштом розмістити всіх українських туристів у готелях Тунісу до понеділка.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ХАМАС заявив про згоду на запропоновану Єгиптом і Катаром угоду про припинення вогню в Секторі Гази

Саміт миру покаже, хто дійсно виступає за рівноправність у світі

Зеленський заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

Генштаб ЗС України: Українська авіація за добу завдала 11 ударів по локаціях військ РФ

Генштаб ЗС України: За добу відбулося 87 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 22 атаки ворога

Сили оборони України не підривали міст через канал Сіверський Донець-Донбас

Армія РФ завдала авіаудару по Костянтинівці, поранено чотирьох людей

Зеленський вручив нагороди воїнам-піхотинцям

Унаслідок обстрілу дронами-камікадзе в Нікополі пошкоджена лінія електропередач, люди не постраждали - Дніпропетровська ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА