17:43 09.11.2017

"М.С.Л." просить главу МВС розслідувати напади на офіси компанії

2 хв читати
"М.С.Л." просить главу МВС розслідувати напади на офіси компанії

Оператор державних лотерей "М.С.Л." офіційно звернувся до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова із заявою про скоєння кримінального злочину у зв'язку з нападами на офіси компанії.

"6-8 листопада були здійснені напади на офіси компанії, а також точки розповсюдження лотерей по всій Україні... Цього разу проплачені акції мають відверто агресивний характер", - йдеться в повідомленні компанії на її сайті в четвер.

"М.С.Л." нагадує, що 6 листопада люди, які представилися активістами ГО "Національний корпус", здійснили хуліганський напад на центральний офіс компанії. Окрім того, цього дня і подальші два дні нападів зазнали інші офіси компанії та точки розповсюдження лотерей у регіонах.

На думку компанії, метою цих провокацій є розхитування ситуації та доведення її до критичної. "М.С.Л." наголошує, що висунені на її адресу нападниками під патріотичними гаслами обвинувачення були неодноразово спростовані і самою компанією, і Службою безпеки України.

"Ми впевнені, що правоохоронні органи адекватно відреагують на цю ситуацію, припинять свавілля та забезпечать дотримання законів України", - йдеться в повідомленні "М.С.Л.".

Як повідомлялося, лотерейний оператор ТОВ "М.С.Л.", що є, за його даними, найдавнішим і найбільшим на українському ринку, з 2015 року тричі був включений до санкційного списку й активно оспорює обмеження своєї діяльності. Компанія повідомляла, що за ініціативою її акціонерів Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження та здійснила розслідування щодо встановлення наявності фактів і дій, які могли б стати основою для застосування до оператора санкцій, після чого провадження було закрито в березні 2017 року через відсутність порушень.

Основним власником ТОВ "М.С.Л.", за даними компанії, є Evolot Limited (Кіпр), кінцевим бенефіціаром - кіпріот Маркос Шіапаніс, компанія не має "російських коренів".

Частка "М.С.Л." на українському ринку через дію санкцій, за її даними, впала з 80-85% у 2013 році до приблизно 25% на літо 2017 року. Мережа точок продажу лотерей "М.С.Л." - близько 5 тис.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Швейцарія перемогла в "Євробаченні-2024", Україна посіла 3 місце

ШВЕЙЦАРІЯ ПЕРЕМОГЛА В "ЄВРОБАЧЕННІ-2024". УКРАЇНА ПОСІЛА 3 МІСЦЕ

Частина української делегації у фіналі "Євробачення-2024" одягнена у футболки "Free Azovstal Defenders"

До складу нацжюрі "Євробачення-2024" увійшли Alyosha, Горова, Коляденко, Томільченко і Нагорняк

Нацжурі України на "Євробаченні-2024" поставило найвищі бали Швейцарії, Ірландії та Швеції

ЦАХАЛ закликає евакуюватися жителів Гази, які залишилися в Рафасі, напередодні розширення військової операції

Польща зміцнює східний кордон через загрози гібридної війни з боку Білорусі

УЗ відключила підсвічування п'яти найбільших вокзалів країни для зменшення споживання електроенергії

Alyona Alyona & Jerry Heil зі сцени у фіналі "Євробачення-2024": Єдності для світу, мир і свободу для України

Вибух у Броварах стався під час затримання правопорушника, який кинув гранату в поліцейського - МВС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА