16:22 02.08.2016

Суд переніс розгляд апеляційної скарги щодо Василишина

2 хв читати
Суд переніс розгляд апеляційної скарги щодо Василишина

Розгляд апеляційної скарги, поданої в інтересах заступник міністра охорони здоров'я Романа Василишина, перенесено на 11 серпня.

Як повідомляє прес-служба Апеляційного суду Києва, розгляд скарги на постанову слідчого судді Дніпровського районного суду Києва від 14 липня 2016 про відсторонення від посади Р.Василишина відкладено до 11.45 11 серпня у зв'язку з необхідністю витребування в прокуратури постанови про підслідність.

Як повідомлялося, 8 липня в результаті спільної операції Генеральної прокуратури України та Служби безпеки України був затриманий Р.Василишин під час отримання хабара. Цього ж дня САП і НАБУ виступили із заявою про те, що все провадження щодо підслідності НАБУ і САП, які розслідують інші правоохоронні органи, порушуючи закон, можуть бути програні в суді.

Пізно увечері 8 липня Дніпровський райсуд Києва обрав для Р.Василишина запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб із можливістю внесення застави в сумі 2 млн грн. У разі внесення застави на підозрюваного буде покладено обов'язок носити електронний браслет.

Сам Р.Василишин заявив, що не згоден з вердиктом судді та планує його оскаржити.

11 липня дочка Р.Василишин внесла за нього заставу в сумі 2 млн грн.

Р.Василишин був призначений заступником міністра охорони здоров'я - керівником апарату МОЗ у листопаді 2015 року. До цього був головним лікарем Центральної міської клінічної лікарні Києва (ЦМКЛ, Олександрівська лікарня).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА