11:18 20.07.2016

До 1 вересня в школах і дитсадках Київської області з'являться тривожні кнопки - Парцхаладзе

1 хв читати
До 1 вересня в школах і дитсадках Київської області з'являться тривожні кнопки - Парцхаладзе

Із метою посилення безпеки навчальних закладів Київської області до 1 вересня в усіх дитячих садках і загальноосвітніх школах денної форми навчання буде встановлено тривожні кнопки Державної служби охорони України, повідомляють у прес-службі першого заступника голови Київської облдержадміністрації Льва Парцхаладзе.

"Зараз ми активно готуємося до наступного навчального року, і для того, і аби посилити режим безпеки у дитсадках та школах області під час перебування дітей, прийняли рішення встановити тривожні кнопки", - повідомив Л.Парцхаладзе.

За словами першого заступника голови Київської ОДА, найближчим часом також планується забезпечити школи регіону камерами відеоспостереження з можливістю доступу до них батьків. "Усі батьки хочуть бути впевненими в тому, що поки їх дитина в школі - вона у повній безпеці. Тому також поступово встановлюватимемо камери відеоспостереження, до перегляду яких через мережу Інтернет матимуть доступ і батьки. Така практика на сьогодні діє вже в багатьох школах", - наголосив Парцхаладзе.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА