17:24 19.02.2016

Пункти пропуску "Зайцеве" і "Мар’їнка" закриті на невизначений термін у зв'язку

1 хв читати
Пункти пропуску "Зайцеве" і "Мар’їнка" закриті на невизначений термін у зв'язку

Контрольно-пропускні пункти в'їзду-виїзду з тимчасово окупованої території (КПВВ) "Мар’їнка" та "Зайцеве" наразі закриті на невизначений термін у зв'язку з тим, що поблизу них точаться запеклі бої, заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський на зустрічі з першим секретарем посольства Нідерландів в Україні Адріаном Ферлаусом.

Як повідомляє прес-служба обладміністрації у п'ятницю, під час зустрічі сторони обговорили ситуацію навколо КПВВ. П. Жебрівський повідомив, що ситуація в Донецькій області загострилася, зокрема, з 20.00 до 23.00 18 лютого тривав бій під. Мар'їнкою.

"Деякі країни ЄС втомилися від санкцій (проти РФ – ІФ) і думають над їх послабленням, але в Європі мають зрозуміти, що Україна не воює проти Росії. Ми зупиняємо російського агресора від широкомасштабного наступу і привнесення зовсім інших цінностей на територію цивілізованого світу", - заявив П. Жебрівський.

А. Ферлаус погодився з позицією глави Донецької області і запевнив, що, незважаючи на труднощі Європи з мігрантами та економічну кризу, Нідерланди не забувають про проблеми України і підтримують її. За словами дипломата, в Королівстві впевнені, що санкції з РФ "не можна знімати, доки вона не виконає Мінських угод, а саме не припинить вогонь і не виведе війська з окупованого Донбасу".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА