17:24 13.11.2014

Шкіряк назвав "фейковою" інформацію в ЗМІ про кандидатуру Балоги на посаду глави МВС

1 хв читати
Шкіряк назвав "фейковою" інформацію в ЗМІ про кандидатуру Балоги на посаду глави МВС

У Міністерстві внутрішніх справ України називають провокацією інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про розгляд кандидатури Віктора Балоги на посаду голови відомства.

"Коментувати єресь досить складно. Думаю, те, що стосується Балоги на посаду міністра внутрішніх справ, - це якийсь фейк і чергова інформаційна провокація", - сказав радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк на брифінгу в Києві в четвер.

При цьому він додав: "Людина, яка таке пропонує, неадекватна. Упевнений, що президент не причетний до цього".

Він висловив думку, що це провокація, яка була вкинута "незрозуміло з яких причин".

В.Балога - народний депутат України VII скликання. У 2005 році призначений на посаду міністра з питань надзвичайних ситуацій та захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи в уряді Юрія Єханурова. У серпні 2006-го Верховна Рада України перепризначила його на цю саму посаду в уряді Віктора Януковича. Того самого року президент Віктор Ющенко призначає В.Балогу на посаду керівника секретаріату президента. Звільнений з посади голови секретаріату в травні 2009 року. У 2010 році згідно з указом президента В.Януковича призначений главою Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. Відправлений у відставку в грудні 2012-го.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА