10:17 12.11.2013

Власенко свідчень не давав. Допит призначено на вівторок - адвокат

1 хв читати

Захисник екс-прем'єра Сергій Власенко не надавав свідчень у Головному слідчому управлінні Генеральної прокуратури, повідомив адвокат С.Власенка Олександр Плахотнюк.

"Сергій Власенко скористався своїм правом і заявив клопотання про те, щоб конфіденційно поспілкуватися з адвокатом і підготуватися до допиту. Тому сьогодні (в понеділок - ІФ) ніякого допиту не було", - сказав О.Плахотнюк.

За його словами, допит призначено на вівторок, на 14.00.

На думку О.Плахотнюка, обвинувачення, висунуті стосовно його підзахисного, "надумані й абсурдні".

"Обвинувачення надумані, абсурдні, як і все, що наразі відбувається з людьми, причетними до захисту Юлії Володимирівни. Все, про що йдеться в повідомленні про підозру, не відповідає дійсності. Ці факти вигадані, й ніякої доказової бази під них немає", - сказав О.Плахотнюк.

Він додав, що це "не та справа, якою має займатися Генеральна прокуратура".

Раніше в прес-службі Генпрокуратури повідомили, що С.Власенка допитують у присутності понятих.

Колишньому народному депутатові С.Власенку вручили повідомлення про підозру в заподіянні тілесних ушкоджень екс-дружині Наталії Окунській.

У прокуратурі наголосили, що про арешт не йдеться, як запобіжний захід С.Власенку заходу можуть обрати грошову заставу, розмір якої має визначити суд.

Як повідомляє прес-служба партії "Батьківщина", С.Власенко залишив будівлю Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України в понеділок увечері, провівши в Генпрокуратурі понад шість годин.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА