12:05 08.11.2013

"ЮТейр-Україна" відкрила онлайн-реєстрацію на рейси в аеропорту "Київ"

1 хв читати
"ЮТейр-Україна" відкрила онлайн-реєстрацію на рейси в аеропорту "Київ"

Авіакомпанія "ЮТейр-Україна" (Київ), "дочка" російської "ЮТейр", з 6 листопада 2013 року відкрила онлайн-реєстрацію на свої рейси.

Як повідомила прес-служба авіакомпанії, онлайн-реєстрація відкривається за 24 години й завершується за дві години до вильоту рейсу згідно з розкладом. Послуга дає змогу самостійно зареєструвати групу до дев'яти пасажирів з єдиним бронюванням.

Пасажири, які подорожують із багажем, на окремій стійці реєстрації в аеропорту вильоту реєструють свій багаж. Реєстрація багажу завершується за 40 хвилин до вильоту міжнародних рейсів і за 30 хвилин до часу відправлення внутрішніх українських рейсів авіакомпанії.

Онлайн-реєстрація доступна на рейсах авіакомпанії, що вилітають із міжнародного аеропорту "Київ". Надалі онлайн-реєстрація буде можлива в усіх аеропортах маршрутної мережі.

Авіакомпанію "ЮТейр-Україна" створено у вересні 2008 року. У 2009 році компанія отримала сертифікат експлуатанта цивільної авіації України. Наразі "ЮТейр-Україна", що базується в міжнародних аеропортах "Луганськ", "Бориспіль" і "Жуляни", виконує регулярні та чартерні рейси до країн близького й далекого зарубіжжя літаками ATR-42, ATR 72-500, Boeing 737-800 і CRJ-200.

У 2012 році "ЮТейр-Україна" перевезла 420 тис. пасажирів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА