14:53 23.10.2013

Марков оголосив голодування

1 хв читати

Колишній народний депутат Ігор Марков оголосив голодування.

"Я оголосив голодування. Я нічого не їм вже добу", - повідомив він журналістам у середу перед засіданням Печерського районного суду Києва з обрання йому запобіжного заходу.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", адвокат І.Маркова, Олександр Казарновський заявив клопотання про надання йому часу для ознайомлення з матеріалами справи. Суд задовольнив це клопотання, оголосивши 30-хвилинну перерву у засіданні.

На засіданні присутня дружина І.Маркова, Інна.

Як повідомлялося, Вищий адміністративний суд України у вересні 2013 року ухвалив рішення за позовом екс-нардепа Юрія Кармазіна про фальсифікацію на виборах народних депутатів у 2012 році підписів на користь І.Маркова, і фактично позбавив І.Маркова депутатських повноважень. І. Марков був членом фракції Партії регіонів.

20 вересня голова Верховної Ради Володимир Рибак офіційно оголосив рішення ВАСУ про припинення повноважень депутата І.Маркова. Згодом він заявив, що з 20 вересня зарплату І.Маркову не нараховують, а його картку для голосування заблоковано.

22 жовтня І.Маркова затримали в Одесі після вручення повідомлення про підозру у скоєнні хуліганських дій в 2007 році. У міліції розповіли, що йдеться про події 2007 року, коли біля Одеської обласної адміністрації проходили пікети проти встановлення в місті пам'ятника Катерині ІІ. І.Маркова підозрюють в організації побиття учасників цієї акції, а також безпосередньо у самому побитті пікетувальників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА