17:52 16.10.2013

Столичний ТВК "Глобус" погасив борг у 0,9 млн грн за електроенергію і не буде відключений від енергопостачання

1 хв читати

Торгово-виставковий комплекс (ТВК) "Глобус" розташований у центрі Києва на майдані Незалежності, погасив борг перед столичною компанією ПАТ "Київенерго" у розмірі 0,9 млн грн і не буде відключений від енергопостачання.

"Після повідомлення компанії "Київенерго" про призупинення сьогодні електропостачання торгово-виставкового комплексу "Глобус Київенерго", що розташований на майдані Незалежності, боржник оперативно оплатив заборгованість у розмірі 900 тис грн ПАТ "Київенерго", - повідомляється в прес-релізі.

Компанія нагадує, що ТВК "Глобус" є одним з найбільших споживачів електроенергії в Києві, його споживання на місяць становить 1млн кВт-год.

Як повідомляла в середу раніше Київська міськдержадміністрація, ПАТ "Київенерго" має намір 16 жовтня о 22:30 відключити від електроенергії підземний ТВК "Глобус" на майдані Незалежності в центрі столиці через борг у понад 0,9 млн грн. У повідомленні зазначалося, що "Київенерго" 7 жовтня передала власникам приміщень комплексу попередження про призупинення електропостачання, однак вони не відновили розрахунки.

"Глобус" введено в експлуатацію в 2001 році. Його загальна площа становить 35,4 тис. кв. м, торгова - 18,58 тис. кв. м. 100% центру належить London&Regional Properties.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА